Menu
Algemeen

Tips & trends – Gadgets

Ontwikkelingen gaan tegenwoordig razendsnel. Denk je net het nieuwste mobieltje te hebben blijkt er alweer een nieuwere versie op de markt te zijn. Blijf je graag op de hoogte van de laatste tips, trends en gadgets dan zit je goed bij PA.NL magazine. Wij selecteerden de leukste nieuwe items voor jou. Kijk snel of er wat voor je bij zit.

Bellen met een hippe ladyphone
Een mobieltje wordt al lang niet meer alleen gebruikt om te bellen. Complete agenda’s en adresboeken kunnen er op worden beheerd. Daarnaast kun je op deze Iphone ook nog eens je eigen programma’s installeren, waardoor je alle belangrijke zaken bij de hand hebt.
gadgets_iphone_200x200

Bag-in-bag: Nooit meer spullen kwijt in je handtas
Ook altijd alles kwijt in die ‘handige’ handtas.Hetgeen dat je moest hebben ligt altijd onderin. Met de Bag in Bag behoort dit probleem tot het verleden. Het is een klein tasje met aparte vakjes die je in je gewone tas kunt doen. Naast het feit dat je nooit meer iets kwijt bent kun je de inhoud ook makkelijk in een andere tas stoppen, zodat je in een handomdraai een andere tas mee kunt nemen. Bestel de Bag in Bag via mybib.nl.
gadgets_baginbag_200x200

Weg met die saaie laptoptas!
Ken je dat? Heb je net een leuke nieuwe outfit, loop je toch nog met zo’n saaie zwarte laptoptas. Die tijd is voorbij. Sinds kort zijn er stijlvolle laptoptassen op de markt speciaal voor vrouwen. Tal van kleuren modellen en ook nog eens makkelijk mee te nemen. Vanaf nu kun je de tas dus aanpassen aan je outfit. Ook een laptoptas bestellen bij je outfit? Kijk op laptoptassen-online.nl.
gadgets_laptoptas_200x200

Film direct op je PC
Even snel wat vastleggen dat kan met The Flip. Dit ultra kleine videocameraatje legt alle beelden in haarscherpe kwaliteit vast waarna je direct kunt uploaden op je PC. Er zit namelijk een handige USB aanlsuiting aan. Ook je filmpjes op Youtube zetten was nog nooit zo makkelijk. Voor € 149 heb jij zelf zo’n een handig cameraatje in huis.
gadgets_the-flip_200x200

Dit artikel is verschenen in PA.NL Magazine 1 – najaar 2009.