Zakelijke bijeenkomsten organiseren?

Organiseer je regelmatig vergaderingen, congressen of overnachtingen? Of moet je een incentive regelen? Dan ben je bij BUSINESSBOOKERS aan het juiste adres. Dit is een betrouwbare en ruim ervaren partner bij het zoeken, vinden en boeken van zakelijke evenementen. Hieronder is een greep te vinden van wat er zoal te boeken is.

Vergaderingen
Hier vind je ongetwijfeld de ideale locatie voor de vergaderbijeenkomst die jij moet organiseren. De locatieplanner en de vergaderplanner helpen je bij het vinden van de juiste locatie. Wil je ‘anders’ vergaderen in een inspirerende omgeving? Dat kan ook! Wat dacht je van een meeting op een kasteel, in de sneeuw, op het water of op de hei? Verder is er ook een ruim aanbod te vinden van fantastische vergaderlocaties bij onze oosterburen en onze zuiderburen. Kortom, reden genoeg om eens te kijken op www.businessbookers.nl.

Congres
Het organiseren van een congres en het vinden van de meest geschikte congreslocatie is altijd zeer tijdrovend. Het vinden van die juiste locatie is meestal dan ook niet zo 1, 2, 3 geregeld. Op CONGRES.NL vind je schitterende congreslocaties die zich uitgebreid presenteren. In heel Nederland zijn de meest fantastische congreslocaties te vinden. Van Limburg tot aan de Waddeneilanden, van Zeeland tot Friesland.

Incentive
Het organiseren van een bedrijfsincentive en het vinden van een leuke bestemming is een lastige klus. Als onafhankelijke intermediar kan BUSINESSBOOKERS je bijstaan en zorgen voor een incentive op maat.  Vind een bijzondere incentive: formule 1, wintersport of tennis in de mooiste steden van Europa.

Overnachtingen
Ook voor overnachtingen ben je bij hier aan het juiste adres. Vind overnachtingsmogelijkheden in heel Nederland. Je kunt selecteren op ligging (bos, landelijk, langs de snelweg etc.) en soort locatie, zoals een voormalige kerk of klooster, een schip, buitenlocatie of gewoon in een hotel.

Maatwerk
Kunt u tussen de bestaande arrangementen niet vinden wat u precies zoekt, dan is maatwerk tevens mogelijk. BUSINESSBOOKERS stelt dan samen met jou een passend pakket samen.

Kijk voor meer informatie op www.businessbookers.nl.

Delen