Menu
Vrije tijd

Kelly moest het feest in één week regelen…

“Ik zat met de handen in mijn haar. We hadden alles geregeld, een prachtige locatie, een spetterend feest en de uitnodigingen waren de deur al uit. Maar toen kreeg ik een telefoontje: ‘We zijn overboekt!’ en wij konden dus niet komen. Wat doe je dan als je dan nog één week hebt om een nieuw feest te organiseren?”

Kelly Vroom uit Utrecht is 28 jaar en werkzaam als Management Assistent bij een verzekeringsmaatschappij.

“Ik werk bij een verzekeringsmaatschappij en krijg van mijn baas de opdracht een groot openingsfeest te organiseren. Daar begint dit verhaal. Eigenlijk loopt het allemaal perfect, totdat het hele plan in duigen valt, omdat de locatie overboekt is en wij ‘maar iets anders moeten zoeken’. Ik heb een week de tijd. Ik stort me op het internet op zoek naar een nieuwe locatie, maar het aanbod is wel erg groot. Het kost me bijna een week om alleen al in kaart te brengen welke locaties aan onze wensen voldoen. Laat staan ook nog iets te boeken.

Tot ik bij toeval op de website BUSINESSBOOKERS.NL terecht kom. Hier staan diverse arrangementen in verschillende rubrieken ingedeeld. Dit is precies wat ik nodig heb. Ik kijk even rond en pak de telefoon om wat advies in te winnen. Ik doe mijn verhaal en word gerustgesteld door een vriendelijke dame van de reserveringsafdeling. Ze gaat haar uiterste best doen om ervoor te zorgen dat er over een week toch een feest plaats kan plaatsvinden. Zij doet mij drie suggesties waar ik een keuze uit kan maken en verder belooft ze alles voor mij te regelen. Dan kan ik gaan genieten van de voorbereidingen in plaats van mij zorgen te maken.Later op diezelfde dag krijg ik drie offertes binnen van leuke programma’s die prima op onze wensen aansluiten.

Classic Car Rally
Het eerste voorstel is de Classic Car Rally van Hotel Bon Aparte. Een echte aanrader voor autoliefhebbers en die hebben wij zeker in de groep zitten. De deelnemers kunnen tijdens dit arrangement namelijk zelf rijden in een aantal klassiekers zoals een Jaguar, een Austin Healey of MG. Onderweg worden er diverse teambuildingsactiviteiten georganiseerd en kunnen wij genieten van een heerlijke lunch midden in de natuur. Ter afsluiting van dit hele feest volgt ook nog eens een smaakvol buffet.

70’s & 80’s Discoparty
Het tweede voorstel is een totaal ander arrangement, maar ook als we voor deze kiezen gaan we terug in de tijd. Dit keer niet met auto’s, maar met muziek. Het gaat namelijk om een 70’s & 80’s Discoparty met alles er op en er aan. Glitterzonnebrillen, pruiken, wijde broekspijpen en de swingende disco classics. Het fijne is dat bij dit arrangement naast het buffet ook alle drankjes van de Hollandse bar zijn inbegrepen, dus hoeven we ons geen zorgen te maken over het aantal drankjes dat genuttigd wordt.

Dinnershow in Breda
Het laatste voorstel is ook zeker een leuk arrangement,maar vinden een aantal collega’s te ver weg. Het gaat hier om een Dinnershow in Breda. Een volledige avond met vermaak en heerlijk eten.

Na overleg met mijn collega’s kies ik uiteindelijk voor de Disco Classic Party. Wij hebben nog een aantal kleine aanpassingen aan het programma, maar dit is volgens mijn contactpersoon op de reserveringsafdeling van BUSINESSBOOKERS geen probleem. Zij regelt alles voor mij. Ik hoef alleen nog maar mijn handtekening te zetten onder de bevestiging en kan met een gerust gevoel verder met mijn eigen werk. Het feest is zeer geslaagd en ik weet zeker dat mijn collega’s hier lang over zullen napraten. Wat voor mij onmogelijk leek, het organiseren van een feest in één week, is een van onze leukste feesten ooit geworden. Mijn zoektocht voor een volgend zakelijk evenement begint volgende keer zeker weer bij BUSINESSBOOKERS.”
Op PA.NL/feestin1week vind je meer informatie over de genoemde drie voorstellen. Kijk op BUSINESSBOOKERS.NL voor meer bedrijfsevents en -feesten.

Dit artikel is afkomstig uit PA.NL Magazine – nummer 1 – najaar 2009.