Menu
Oud & Nieuw

Review TIP: Oud & Nieuw in een Strandhotel in Bergen aan Zee

Knal het oude jaar goed uit en luid het nieuwe jaar met familie en vrienden in aan het strand. Kom naar Bergen aan Zee waar u heerlijk kunt genieten in dit hotel op nog geen 100 meter van het strand in het kunstenaarsdorp in het Noord-Hollandse Bergen aan Zee.

De jaarwisseling in een sfeervol familiehotel
Een van de mooiste plaatsen aan de Nederlandse kust is ongetwijfeld Bergen aan Zee. Op nog geen 100 meter van het prachtige brede Noordzeestrand, ligt Hotel Victoria. Hier elk seizoen zijn charme, of u nu wilt zonnen, lekker uitwaaien op het strand of in de duinen, een balletje slaan op ons tennis en midgetgolf park, lekker relaxen in de sauna, of bruinen onder de zonnebank, Hotel Victoria biedt u alles voor een heerlijk en ontspannen verblijf.

De fraai ingerichte en comfortabele kamers zijn allen voorzien van douche en/of bad-whirlpool, toilet, fohn, telefoon, televisie en een kluisje die gratis tot uw beschikking staan. Vraagt u ook naar onze schitterende kamers met zeezicht.

‘s Morgens begint u de dag goed, met een uitgebreid Hollands ontbijtbuffet, waarna u in onze serre of aan de stamtafel heerlijk kunt genieten van een kopje koffie of thee met een krantje.

‘s Avonds ontvangen wij u graag in ons sfeervolle restaurant, alwaar u kunt genieten van al het heerlijks dat onze chef voor u bereidt.

Voor een aperatief of een slaapmutsje kunt u uitstekend terecht in ons gezellige bruin café met jukebox, waarvoor ook ons verwarmd en overdekt rokersterras is gelegen.

Wandelen op het Strand

Er op uit met familie en vrienden met Oud & NieuwReview
Naast strand, zee, duinen en bossen, waar u heerlijk kunt uitwaaien, heeft het pittoreske Bergen u nog veel meer te bieden:

  • Prachtige wandel- en fietsroutes (gratis af te halen bij de receptie)
  • Zeil- en vis water
  • Ruiterpaden en maneges
  • Golfbanen
  • Speeltuin, dierenpark en zeeaquarium
  • Overdekt zwembad, tennis- en squashbanen

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Wij waren zeer tevreden over dit arrangement ,we werden op al onze wensen of vragen steeds vriendelijk geholpen ,een dikke pluim voor de eigenaars en personeel ,een aanrader ,wat men opok merkt aan de klanten die er meermaals verbleven ,nogmaals bedankt voor dit fijne verblijf ALIDA”
Alida Vandersmissen geeft een 9.

Wilt u ook lekker genieten van het Vier Oud & Nieuw in een strandhotel in Bergen aan Zee?