Menu
Oud & Nieuw

Nationale Nieuwjaarsnacht Rotterdam

DE GROOTSTE VUURWERKSHOW VAN NEDERLAND

Op 31 december 2014 vindt de grootste Vuurwerkshow van Nederland plaats vanaf de Erasmusbrug in Rotterdam. Vier de leukste avond van het jaar samen met vrienden en familie tijdens de Nationale Nieuwjaarsnacht. Vanaf 23:00 uur komen tienduizenden bezoekers bij elkaar op de Boompjeskade. Vanaf de kade wordt iedereen onder het genot van een oliebol vermaakt door een prachtig verlichte boten parade op de Maas. Met elkaar wordt er gefeest en met een muzikale countdown wordt er vanaf de gezellige kade afgeteld naar dat magische twaalf uur moment waarop het vuurwerk de lucht in gaat. Hèt Nationale Vuurwerk wordt ook LIVE uitgezonden op RTL5 en RTL8.

Jij als VIP?
Met Smart FM ga je knallend het jaar uit! Maak kans op 5 VIP-kaarten voor de Nationale Nieuwsjaarsnacht in Rotterdam. Onder het genot van een glaasje champagne en een oliebol kunnen jij en 4 vrienden aftellen naar het nieuwe jaar. En stipt om middernacht eersterangs genieten van het grootste vuurwerkspektakel van Nederland! Sms Smart spatie je naam naar 7-7-3-3 en luister maandag vanaf 16.00 uur naar Stefan in de middag. Kijk voor meer informatie op Facebook.

Vuurwerkshow

Win tickets
Op oudejaarsavond is er in Rotterdam meer dan genoeg te doen! Check in de online agenda waar jij en je vrienden allemaal heen kunnen. Speciaal voor de feestdagen mogen wij voor een aantal verschillende feesten kaarten weggeven. Volg onze Facebookpagina en doe mee met de win acties, zo maak je elke week kans op kaarten voor de gaafste feesten tijdens Oud&Nieuw!

Oud & Nieuw Cruise
Ga met ons mee aan boord voor een fantastische avond en begin 2015 met het beste en meest spetterende uitzicht in Rotterdam.

Wat is jouw idee van een fantastisch Oud & Nieuw feest? Champagne, lekker eten en een feestelijke sfeer? Wat denk je van het perfecte uitzicht op het vuurwerk, live entertainment en een heerlijk bed binnen handbereik na afloop van deze geweldige avond?

Begin 2015 in stijl aan boord van de Pride of Rotterdam. Stap aan boord in Europoort en vaar met ons mee over de Nieuwe Maas naar de Erasmusbrug waar het spektakel zich afspeelt (weersafhankelijk).

Een magische parade
Niet alleen op de Boompjeskade zal de Nieuwjaarsnacht groots gevierd worden, ook op het water wordt het nieuwe jaar goed ingeluid. Een aantal schepen zijn op deze avond mooi verlicht, volledig in de sferen van de Nieuwjaarsnacht, en varen op de Maas. De deelnemende schepen zullen om 22.30u vanaf de Willemsbrug richting de Erasmusbrug varen om vervolgens om 23.00u een parade langs de kade te varen. Deze verlichte schepen zullen bijdragen aan een magische omgeving voor een groot nationaal vuurwerk in Rotterdam!
Wil je meevaren op een van de deelnemende schepen?
Meld je nu aan!

Wilt u meer weten over de Nationale Nieuwjaarsnacht in Rotterdam?