Nieuwe Aanbieding: Vier de Jaarwisseling op Texel

Nieuwe Aanbieding: Vier de Jaarwisseling op Texel

Kom gezellig de feestdagen op Texel vieren! Wij hebben weer een heerlijk arrangement samengesteld: het 4-daagse Oud & Nieuw Arrangement – Spetterend vuurwerk op Texel.

Het hotel met Oud & Nieuw
Vier uw jaarwisseling op Texel en beleef Oud& Nieuw om nooit te vergeten! Met oliebollen, champagne, live muziek en natuurlijk het spetterende vuurwerk rond middernacht. Voor de avond zo ver is kunt u eerst genieten van een heerlijk uitgebreid dinerbuffet. Het hotel is een comfortabel onderkomen met de prettige sfeer van een familiehotel gelegen aan de rand van een geurig dennenbos. Een fantastisch adres voor wie op zoek is naar de ideale combinatie van rust, natuur en gezelligheid.

Texel1

Texel
Texel is met ruim 13.500 inwoners het grootste Waddeneiland van Nederland. U vindt er bossen, duinen, mooie brede stranden (30 kilometer) en uitgestrekte, beschermde natuurgebieden. Maar naast de prachtige en afwisselende natuur vindt u er ook een rijkdom aan cultuur, musea en unieke monumentale dorpskernen. Juist de veelzijdigheid en combinatie van natuur en talloze bezienswaardigheden maken Texel tot een ideale bestemming voor een korte of lange vakantie.

Ieder uur vertrekt er een boot vanaf Den Helder naar het waddeneiland Texel. In 20 minuten bent u over en kunt u genieten van het veelzijdige eiland. Fietsen, wandelen, heerlijke strandwandelingen maken, dorpjes als De Koog of Den Burgh bezoeken. Er is genoeg te beleven voor een lang weekend of heerlijke midweek.

Wilt u ook genieten van deze geweldige aanbieding: 4-daags Oud & Nieuw arrangement – Spetterend vuurwerk op Texel?

Delen