Menu
Oud & Nieuw

Review TIP: Oud & Nieuw arrangement in Bergen aan Zee

Shoppen in Alkmaar of in het pittoreske Bergen? Een winterse wandeling door de duinen of op het strand? Binnen brandt de kachel en bereidt de Chef-kok met zijn keukenbrigade de heerlijkste gerechten. Beleef ook dit jaar met vrienden en familie een fijne jaarwisseling in Schoorl: Ontspannen en feestelijk genieten!

Overnachten aan zee
Hèt hotel in Schoorl ligt 15 minuten fietsen door de mooiste duinen verwijderd van strand en zee. De zee vlakbij, de duinen als achtertuin. Ideaal voor een ontspannend verblijf met Oud & Nieuw.

Kamers
Het hotel beschikt over 86 luxe hotelkamers, alle kamers zijn voorzien van badkamer, balkon of terras, telefoon met directe buitenlijn en ISDN-aansluiting. Alle kamers zijn ingericht met behaaglijk aandoend kersenhout.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Super verblijf gehad. Heel mooie en nette kamers. Lekker gegeten in een mooi aangekleed kader. Een grote pluim voor het vriendelijk en gedienstig personeel. Wij zelf zullen het zeker aanbevelen indien men onze mening vraagt. Overwegen zelfs nu reeds om samen met het andere koppel waar we samen het arrangement hadden geboekt om dit voor het volgende oud & nieuw arrangement indien er een volgt dit opnieuw te boeken.”
Luc Tilburgh geeft een 9.

Geniet ook van een 4-daags Oud & Nieuw arrangement in Bergen aan Zee.