Menu
Oud & Nieuw

Review TIP: Oud & Nieuw Topper in Egmond aan Zee

2-daags Oud & Nieuw aanbieding aan zee. Met het Nieuwjaarsarrangement bent u verzekerd van een gezellig uiteinde en een perfecte start van het nieuwe jaar. Knal het jaar goed uit in Egmond aan Zee.

Oud & Nieuw aanbieding aan het strand
Met het Nieuwjaarsarrangement van Hotel Zuiderduin bent u verzekerd van een gezellig uiteinde en een perfecte start van het nieuwe jaar. Op Oudejaarsavond bent u van harte welkom in de feestzaal van ons hotel om te genieten van een overheerlijk buffet en diverse drankjes, omlijst met gezellige live muziek.

Dit prachtige hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand. Het hotel beschikt over 365 kamers.

De kamers
De mooie kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio’s en suites. De modern ingerichte hotelkamers bestaan uit 2 bedden, toilet, douche, ligbad, balkon, telefoon, radio, multimedia televisie; naast de reguliere TV zenders kunt u hiermee ook video’s en cd’s selecteren. Tevens kunt u uw laptop hierop aansluiten of via de TV op het internet surfen.

Faciliteiten
In het hotel vindt u verder een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, kapsalon, zwembad, squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, beautycentrum en een bowling.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Wij zijn nu met zijn vieren voor de 3e keer op dit uitstekend verzorgde 2 daags arrangement geweest. en wij verbazen ons steeds opnieuw hoe dit allemaal kan. Zo goed verzorgt, uitstekende kwaliteit en een zeer vriendelijke service. Ik hoop dat dit zo blijft wij komen zeker weer terug.”
Vera & Huib van der Veen geven een 10.

O&N Egmond aan Zee1

“super arrangement geweldige life muziek heerlijk eten en uitstekende locatie voor herhaling vatbaar”
Marja Rossen geeft een 9.

“het was weer geweldig een dikke 10 van ons gezelschap.”
Tiny Kock geeft een 10.

“bij zuiderduin het oud op nieuw arrangement genoten. groot hotel en dat bleek doordat we bij inchecken er een routekaart bijkregen. wat het eten betreft: in de feestzaal met honderden anderen werd je tafel voor tafel uitgenodigd om langs het buffet te gaan. dit was heel mooi aangekleed met diverse ijssculpturen. de voorgerechten waren allen heerlijk. het verliep door de perfecte organisatie allemaal heel vlotjes. tevens hadden we een vast aanspreekpunt aan tafel ( Valerie: super gedaan) die tijdig de glazen bijvulde. het hoofdgerechten buffet was ook allemaal erg lekker en gevarieerd. het dessertbuffet ( ik ben niet zo”n toetjesmens) was ook heel erg uitgebreid en lekker. al met al dikke lof voor het personeel van Zuiderduin om het allemaal zo vlotjes te laten verlopen. ‘s Morgens het ontbijt in buffetvorm was ook goed, gevarieerd en genoeg vers qua groente en fruit. het enige minpuntje was de koffie bij het ontbijt, die smaakte alsof ie was opgewarmd. wij zouden hier zeker nog eens terugkomen.”
Christel Pelzer geeft een 8.

“Geweldig, heerlijk eten en drinken, erg sfeervol aangekleed, geweldige live band, gezellige pub en een heerlijk bed!!!”
Gerrie-Anne Peters geeft een 9.

Wilt u ook genieten van dit 2-daags Oud & Nieuw arrangement aan zee?