Het nieuwe PA magazine is uit!

Het nieuwe PA magazine is uit!

Het is weer een prachtig magazine geworden boordevol interessante artikelen, tips en interviews.
Zo informeert Niels ons over de voor en nadelen van een iPad en een Windows 8 tablet en verteld Monique Damen ons iets over time -energy management

Daarnaast kun je in deze editie een interessant interview lezen met 2 secretaresses die een grootscheepse reorganisatie bij de gemeente Utrecht hebben mee gemaakt waarbij alle secretaresses een JIJ-opleiding mochten volgen. Mirjam Wessels van ‘Liefde voor Talent vertelt ons hoe zij de secretaresses begeleid hebben in dat traject. Tanja Graas heeft jaren voor Secretary Plus gewerkt en misschien krijg je door het lezen van het interview met haar een idee of detacheren iets voor jouw is.

Dit en nog veel meer lees je in het komende PA.NL magazine, dus mis het magazine niet!

Zorg ervoor dat je in het bezit bent van een betaalde en geldige PaCard want anders ontvang je het magazine helaas niet. Kijk voor meer informatie op PaCard.nl en vraag een PaCard aan zodat wij je het magazine alsnog toe kunnen sturen.

De PaCard kost slechts 29 euro per jaar!

Ook in 2013 hebben we weer veel leuke acties speciaal voor onze PaCard houders op de planning staan. Zoals het PA magazine, het Secretaressecadeau, onze Secretaresseweek, LetsMeet Events en de PA van het jaar verkiezing.

Kortom, meer dan genoeg redenen om een PaCard aan te schaffen!

 

Delen