Menu
Bedrijfsevents

Wie is in uw gezelschap de Alleskunner?

De Alleskunner activiteit

Op zoek naar een onvergetelijk dagje uit samen met uw collega’s? Bekijk dan nu dit complete bedrijfsuitje en ervaar een hilarische middag met super leuke spellen! Wie van u is de alleskunner en weet het spel uiteindelijk te winnen? Ga de strijd aan tegen uw collega’s en zie ieder spel weer te winnen! Meer weten over de mogelijkheden over dit unieke dagje uit met uw collega’s? Bekijk dan hier alle mogelijkheden voor de Alleskunner activiteit!

De Alleskunner activiteit!

Wie is bij u de alleskunner binnen het bedrijf? Net als op TV gaan de deelnemers leuke en grappige spelletjes doen. Spijkerpoepen, post-it op uw gezicht plakken, fluitje ontdooien, u kunt het zo gek niet bedenken! Hilarisch! U valt niet af als het even niet lukt, maar bouwt wel punten op tijdens het spel. De beste blijven over voor het eindspel en de winnaar wordt bekroond tot de alleskunner. Natuurlijk kunnen we niet verklappen welke games we hiervoor allemaal geselecteerd hebben, dat zou niet eerlijk zijn. Maar ga uit van een spannende, hilarische en onderhoudende speldag!

Compleet bedrijfsuitje

U en uw gezelschap worden vooraf verwelkomt met een kop koffie of thee en iets lekkers. Na dat u even heeft bij kunnen kletsen begint dan echt de Alleskunner activiteit. Geniet na een actieve middag in ongedwongen sfeer van een heerlijk buffet waarbij er genoeg tijd is om gezellig te kletsen maar vooral te genieten van heerlijk eten. Op het buffet staan warme en koude gerechten gepresenteerd, waardoor er voor iedereen in uw gezelschap wel iets passends bij zit. Mocht een ander diner wensen, zoals bijvoorbeeld een barbecue of  3 gangen diner? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden!

Alleskunner activiteit

Meer informatie over dit bedrijfsuitje op de Veluwe met Alleskunner activiteit? Bekijk dan hier dit dit bedrijfsuitje op de Veluwe met Alleskunner activiteit!

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850