Menu
Vergaderen

Vergaderen in het midden van het land en midden in de natuur

Vergaderen in het midden van het land

Deze vergader- en congreslocatie in het midden van het land biedt met 11 zalen uitstekende mogelijkheden voor een dagbijeenkomst voor kleine en grote bijeenkomsten tot 250 personen. De sfeervolle multifunctionele zalen zijn van alle gemakken voorzien en modern ingericht. Meer weten over vergaderen in het midden van het land? Lees dan hier meer over dit 32-uurs Vergaderarrangement in het midden van het land en midden in de natuur!

Vergaderen midden in de natuur

Deze vergader- en congreslocatie in het midden van het land biedt met 11 zalen uitstekende mogelijkheden voor een dagbijeenkomst voor kleine en grote bijeenkomsten tot 250 personen. De sfeervolle multifunctionele zalen zijn van alle gemakken voorzien en modern ingericht. De zalen hebben de namen gekregen van bekende “natuurlijke” plekken op de Utrechtse Heuvelrug: Leemkuil, Sterrenbos en Egelmeer. Alle zalen hebben een eigen uitgang naar het ruime, beschutte terras en de aansluitende tuin met wandelpad naar het bos. Een heerlijke en inspirerende plek dus voor uw bijeenkomst.

Vergaderen in het midden van het land

4-sterren Hotel midden in Nederland

Dit hotel is het eerste duurzame 4-sterren hotel van Nederland gelegen aan de rand van de prachtige bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De centrale ligging van het hotel op de grens Gelderland en Utrecht voor uw bijeenkomst in de natuur. Het hotel beschikt over diverse wellness faciliteiten. Onze keuken gebruikt alleen biologisch vlees/vleeswaren en het restaurant bevindt zich onder een grasdak.

Meer informatie over vergaderen in het midden van het land en midden in de natuur? Bekijk dan hier dit 32-uurs Vergaderarrangement in het midden van het land en midden in de natuur!

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850