Menu
Vergaderen

Vergadertrends die je niet mag missen

Vergaderen hoort effectief en zinvol te zijn en wie buiten de deur vergadert doet dat uiteraard op een locatie die door de uitstraling en het gevoel bijdraagt aan dat succes. Wij hebben dit keer 5 zeer uiteenlopende locaties voor je geselecteerd aan het water, in de stad, op het platteland, aan de kust en in het bos. Mocht de locatie van je keuze er niet bij zitten, kijk dan op Vergaderen.nl voor een nog veel groter aanbod!

 

                                                                              
Finley

Vergaderen aan het water
Wil je een dag vergaderen in een locatie met uitzicht
op de Loosdrechtse plassen waar werkelijk niets aan het toeval wordt over gelaten en waar het genieten is van luxe en comfort? In het prachtige Gooi tref je Het Witte Huis aan. Een rietgedekte designvilla met buitenterras aan het water. Rust, ruimte en inspiratie!
Vergaderen in de stijlvolle Library of in The Executive View die letterlijk boven het water gebouwd is zorgen ervoor dat de meeting je inspiratie en energie geeft.

 

 

                                                                boerderij
Vergaderen tussen de koeien 
Met je voeten in de klei, je blik naar de horizon en de frisse lucht in je longen krijg je nieuwe energie en ervaar je ware vrijheid…
Het buitenleven inspireert, activeert, relativeert en ontspant.
En juist daarom kun je voor een vergadering, training, presentatie of brainstorm uitstekend terecht bij de boer. Op de boerderij maar uiteraard wel met alle faciliteiten en comfort binnen handbereik!

                               

restaurant

Vergaderen aan het strand van Scheveningen
Bij het plannen van een vergadering in de Randstad ligt een hotel voor de hand maar ben je op zoek naar een inspirerende en creatieve omgeving plan dan je meeting eens aan zee. De oneindige horizon en relaxte sfeer kunnen tot nieuwe inzichten en ideeën leiden. Beachclub Boomerang Beach is een ervaren en professionele locatie waar men in een afgesloten ruimte ongestoord kan vergaderen.

                              

adam

Vergaderen onder de rook van Amsterdam
Op slechts 15 minuten van Schiphol en 30 minuten van Amsterdam en Haarlem vind je het Courtyard met 5 vergaderzalen.
Het hotel beschikt over tal van faciliteiten zoals een business corner, shuttle bus service en een fitness & sauna.
Daarnaast is er een schitterend Event Center en buitenlocatie op loopafstand.
Dit maakt de locatie ook uitermate geschikt voor meerdaagse evenementen en congressen.

 

 

w

De Keizer te Rijk in Nijmegen
Midden in Nijmegen en in een bosrijke omgeving ligt Scandic Sanadome Nijmegen. De zeer eigentijdse spa en business vergaderlocatie met een heel eigen karakter biedt comfort, rust en ontspanning. In 9 moderne vergaderzalen kun je hier ongestoord vergaderen.
De combinatie van prachtige meeting faciliteiten, een 4 sterren hotel en Beauty en Wellness maakt het tot een bijzonder concept.