Menu
Vergaderen

32-uurs vergaderarrangement in Zoetermeer

32-uurs vergaderarrangement in Zoetermeer

Vergaderarrangement in Zoetermeer – Zuid Holland. Deze vergaderlocatie is makkelijk bereikbaar vanaf de A12 en met het openbaar vervoer. De locatie is in het voorjaar van 2014 volledig gerenoveerd en dus voorzien van alle faciliteiten voor een goede zakelijke bijeenkomst. Meer weten over dit 32-uurs vergaderarrangement en de mogelijkheden in Zoetermeer? Lees dan hier alles wat u moet weten.

32 uur vergaderen in Zoetermeer

Op zoek naar een vergaderruimte in Zoetermeer? Onze locatie is uitstekend bereikbaar via de A12 en openbaar vervoer (trein en RandStad Rail) en direct gelegen aan Station Zoetermeer en afslag 6 van de A12 (Den Haag – Utrecht). U parkeert uw auto makkelijk op ons zeer ruime parkeer terrein. Of het nu gaat om een vergadering, een training of wellicht een presentatie van uw nieuwe product: Wij organiseren het perfect tot in het kleinste detail.

Vergaderzalen

Wij beschikken over 5 vergaderzalen waarvan een aantal ook nog weer met elkaar gekoppeld kunnen worden. We kunnen vergadergroepen aan van 4 tot 250 personen.

Het hotel in Zoetermeer

Het hotel ligt midden in het zakelijke hart van Zoetermeer en op loopafstand van het gezellige centrum. Direct tegenover het hotel kunt u gratis parkeren. Het hotel beschikt tevens over 100 parkeerplaatsen op eigen terrein. Vanuit het hotel is het centrum van Den Haag gemakkelijk bereikbaar met de trein en met de auto. Het NS station van Zoetermeer ligt direct tegenover het hotel. Met de trein bent u in slechts 15 minuten in het centrum van Den Haag. Tevens is er elke 10 minuten een randstadrail verbinding naar het centrum van Den Haag. Het station van de randstadrail ligt direct tegenover het hotel. Rotterdam – Den Haag airport is in 20 minuten met de auto bereikbaar. Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag ligt vlakbij het centrum van Den Haag.

vergaderarrangement in Zoetermeer

Dit 32-uurs Vergaderarrangement in Zoetermeer is inclusief:

 • 1 Overnachting in een Comfort kamer
 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Uitgebreid lunchbuffet
 • Heerlijk 3-gangen keuzemenu
 • 4x Een vergaderbreak
 • Gebruik van een moderne, comfortabele zaal met daglicht voor 5 dagdelen
 • Mints, pennen en blocknotes
 • Gebruik van flip-over, inclusief papier en stiften
 • Gebruik van beamer met scherm
 • Gebruik van wireless internet
 • Onbeperkt koffie, thee en water tijdens de bijeenkomst

Meer informatie over vergaderen in Zoetermeer met overnachting. Bekijk dan hier dit 32-uurs vergaderarrangement in Zoetermeer.

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850