Menu
Vergaderen

Vergaderen in de wereldstad Rotterdam

Vergaderen in de wereldstad Rotterdam. Wij hebben voor u onderstaand onze TOP 3 vergaderarrangementen in Rotterdam.

Meerdaags Vergaderen met uitzicht over de Maas

Deze locatie behoort tot een van de toplocaties van Nederland voor vergaderingen en bijeenkomsten, heeft 9 vergaderzalen tot 350 personen en is uniek gelegen aan de voet van de Erasmusbrug. Daarnaast is deze bijzondere vergaderlocatie gemakkelijk bereikbaar per OV en de auto. Het OV stopt voor het hotel en de omliggende omgeving biedt voldoende parkeergelegenheid. Tevens is er aan de overzijde van het hotel de Erasmusbrug en Boompjes garage.

Meerdaags vergaderen in de wereldstad Rotterdam

Vergader op een van de meest luxe locaties in Rotterdam. Tevens biedt deze unieke vergaderlocatie sensationele zalen met een capaciteit tot 420 personen en een adembenemend uitzicht op de skyline van Rotterdam. Daarnaast inspireert deze vergaderlocatie met een atmosfeer van wereldformaat en exceptioneel design. Door deze unieke ligging zijn de gasten binnen een paar minuten op het Centraal Station of in het bruisende stadscentrum van Rotterdam!

Vergaderen en overnachten in Zuid-Holland – Rotterdam

Deze vergaderlocatie ligt letterlijk op de luchthaven van Rotterdam en beschikt over 42 zalen en boardrooms en een evenementenhal van 900 m2.  Tevens zijn de kamers en de suites zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. De locatie maakt zalen op maat aan de hand van het aantal gasten en de gewenste zaalopstelling.