Menu
Bedrijfsevents

Teamweekend op de Veluwe

Een teamweekend op de Veluwe waarbij teamwork en fanatisme hoog in het vaandel staan, belooft een geweldige ervaring te worden voor alle deelnemers. Het weekend is gevuld met verschillende activiteiten die gericht zijn op teambuilding en plezier maken.

Teamweekend op de Veluwe

Een van de hoogtepunten van het weekend is de real-life F1 experience. Tijdens deze activiteit kunnen deelnemers zich wanen als echte F1-coureurs en deelnemen aan een spannende race tegen elkaar. Het is niet alleen een uitdaging om als eerste over de finishlijn te komen, maar ook om als team goed samen te werken om de race tot een succesvol einde te brengen.

Een andere activiteit die op de planning staat, is bowlen. Dit lijkt misschien een eenvoudige activiteit, maar niets is minder waar. Fanatisme en competitie zullen hoogtij vieren op de bowlingbaan, en het team dat het beste samenwerkt zal als winnaar uit de bus komen.

Daarnaast is er ook een digitale X-Cube escape room. De deelnemers moeten samenwerken en hun denkvermogen gebruiken om de verschillende raadsels op te lossen en uit de kamer te ontsnappen. Dit is niet alleen een leuke uitdaging, maar het helpt ook om de teamgeest te versterken en de communicatie tussen de teamleden te verbeteren.

Boek dit fantastische bedrijfsuitje! Teamweekend op de Veluwe

 

Overnachten in een Groepsboerderij

Deze ruime groepsboerderij is de perfecte accommodatie voor grote groepen van maximaal 20 personen. De boerderij beschikt over twee verdiepingen en biedt voldoende ruimte voor het hele gezelschap.

Op de begane grond bevindt zich een grote keuken met twee grote eettafels waar aan iedere tafel 10 personen kunnen plaatsnemen. Verder is er op de begane grond een tussenkamer en een ruime woonkamer die beide zijn voorzien van een televisie. Ook is er een 2-persoons slaapkamer en een luxe badkamer met een toilet, douche en wastafel. Er zijn twee aparte toiletten aanwezig op de begane grond.

Op de bovenverdieping zijn de overige vijf slaapkamers en twee bedsteden te vinden. Hier bevinden zich ook twee badkamers en twee aparte toiletten. Deze indeling zorgt ervoor dat iedereen voldoende privacy heeft en zich gemakkelijk kan verplaatsen door de boerderij.

De groepsboerderij beschikt ook over een ruime en afgesloten tuin waar u heerlijk buiten kunt zitten. Dit zorgt voor veel privacy en rust tijdens uw verblijf. De omgeving is perfect om te genieten van de natuur en rust die het platteland biedt.

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Zakelijk.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850