Menu
Vergaderen

Luxe vergaderen in Zeeland

Als u op zoek bent naar een locatie voor een luxueuze vergadering in Zeeland, dan is ons luxe vergaderen in Zeeland de perfecte keuze voor u. Of u nu wilt vergaderen of vieren, praten of proosten, bij ons kan het allemaal. Bij ons kunt u zich onderdompelen in luxe en zich wanen in de Gouden Eeuw.

Luxe vergaderen in Zeeland

De kamers en suites zijn zorgvuldig samengesteld door Studio Bink en bieden alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. U kunt oude tijden herbeleven terwijl u geniet van alles wat Mondragon te bieden heeft. Of u nu ontspant onder het genot van een heerlijke Europese wijn of bier of een bezoek brengt aan de Heerenkamer, er is voor ieder wat wils.

Luxueus vergaderen in het Zeeuwse Zierikzee

Het is niet zomaar een hotel, het is het eerste hotel dat haar intrede mag doen in monumentenstad Zierikzee. Het hotel kan echter beter worden bestempeld als stadslogement, waar gastvrijheid, intimiteit en persoonlijkheid centraal staan. Bij ons transformeert de oorspronkelijke noodzaak om te vergaderen en overnachten naar een plezierig samenzijn met inspiratie.

Kies voor ons luxe vergaderen in Zeeland en geniet van de luxe en comfort die wij te bieden hebben. Laat ons u verwelkomen in dit prachtige hotel en zorg ervoor dat uw vergadering of feest een succes wordt!

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Zakelijk.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850