Menu
Algemeen

Secretaresse Gadgets – Najaar 2010

Gimme Tunes Glamorous Speakers
Mooie rode pumps? Nee, dit zijn geen gewone damesschoenen, al lijkt het er wel op. Dit zijn speakers in een glamorous jasje. Jij kunt nu op een bijzondere manier naar muziek luisteren. Met deze ‘Gimme Tunes Glamorous Speakers’ wordt je bureau direct minder saai! Deze pumps zien er niet alleen mooi uit, maar geven ook nog eens mooi geluid en zijn via USB aan te sluiten op telefoon en computer.
Prijs € 34,95
Bestel de Gimme Tunes Glamorous Speakers hier

Banana Deurstop
De Banana Deurstop is een geweldige gadget die naast natuurlijk functioneel ook zeer humoristisch is. De gebruiksaanwijzing spreekt voor zich, doe de deur open en schuif de Banana deurstop eronder en de deur zal niet meer ongewenst sluiten. De Banana deurstop is gemaakt van hoogwaardig rubber, waardoor hij een tijdje mee kan. Wedden dat iedereen die binnen komt even verbaast kijkt wat er voor geels op de vloer licht?
Prijs € 19,94
Bestel de Banana Deurstop hier

App Magnets
Tegenwoordig kun je vrijwel alles doen zonder het huis uit te hoeven. Of je nu een film wilt bekijken, tickets wilt bestellen, het laatste nieuws wilt lezen, of jouw (niet echte) hond wilt (laten) uitlaten; de technologie maakt het onmogelijke mogelijk. Er is altijd een App om je van dienst te zijn, maar wacht eens… Wat als je nou een foto wilt ophangen aan de koelkast? Of een briefje wilt achterlaten op de magnetron? Daarvoor gebruik je deze grappige magneten!
Prijs € 12,95
Bestel de App Magnets hier

Cyber Clean
Tests in de hele wereld hebben bewezen dat toetsenborden een grotere hoeveelheid bacteriën hebben dan openbare toiletten. Daarnaast vindt men er vaak enorme hoeveelheden afval, zoals haren, dode huidcellen, voedsel-resten enzovoorts. Cyber Clean is een revolutie in de niet-mechanische reiniging van holten op vrijwel alle oppervlakken! Het reinigt en doodt ziektekiemen door zijn unieke formule! Om alle ecofreaks ook gelukkig te maken, Cyber Clean is ook biologisch afbreekbaar.
Prijs € 8,95
Bestel de Cyber Clean hier


Uit PA.NL magazine 5 – november 2010