Top 5 Winterse Feesten

Als je aan de winter denkt denk je al snel aan kou, sneeuw en lekker warm binnen zitten bij de verwarming. Vergeet niet dat de winter ook een tijd van gezelligheid en samenzijn is. Met deze echte winterse feesten kun je op en top genieten van de winter!


Après ski party in Drenthe

Op een riant landgoed in Drenthe vind je 320.000 m2 fun & sports met vele verschillende faciliteiten. Op deze Après Ski thema-avond word je ontvangen met een welkomstdrankje en geniet je van een heerlijk Tiroler buffet met beenham, worstjes, ‘Tiroler grutsel’, Eisbeintjes en meer winterse lekkernijen. Je hoeft je niet te vervelen, want er is ook tijd voor leuke activiteiten als spijkerslaan, skilopen en bierpul schuiven. Geniet van een sfeervolle avond op deze bijzondere locatie, het personeel staat al klaar om jou en je collega’s een onvergetelijke ervaring te bezorgen!
Meer informatie over dit feest in Drenthe

All-In Swing Arrangement uit alle windstreken
Geniet van een Swingend all-in arrangement waarbij gastvrijheid, een werelds diner én feest op het water voorop staan! Sailingtime = Partytime! Gegarandeerd beleef je een vaartocht om nooit te vergeten, een feest om niet bij stil te staan én een buffet dat van alle werelddelen is! Bij ontvangst krijg je een cocktail van Schippersbitter. Dan zet de schipper koers naar feestelijke oorden. Daarna is het time to eat! Er staat een fenomenaal werelds buffet klaar met Italiaanse, Marokkaanse, Hollandse, Spaanse en Franse lekkernijen. Uiteraard ontbreekt ook een heerlijk dessert niet!
Meer informatie over dit all-in swing feest

Bedrijfsfeest zonder einde in de sneeuw
Van het begin tot het eind wordt de reis georganiseerd. De bus staat klaar voor vertrek naar Sauerland en daar staat een spetterend bedrijfsweekend te wachten met alles er op en er aan. Je kiest zelf of je gaat snowboarden of skiën. Beginners krijgen les en gaan na een paar uurtjes al zelfstandig de skipiste af! Na afloop is het de hoogste tijd voor een borrel en een warme snack. Deze lekkere hapjes zorgen ervoor dat de stevige trek wordt gestild. Hierna gaan jullie terug naar het hotel. Iedereen kan bijkomen, even uitrusten, zich omkleden en opfrissen voor de après skiparty in skihut de Hohe Lied!
Meer informatie over dit bedrijfsfeest in de sneeuw

‘70 en ’80 Jaren Feest met DJ en Dinerbuffet
Ga mee terug in de tijd tijdens jullie ‘70 & ‘80 Disco Feest! Eten, drinken, dansen en meezingen op die o zo bekende discoklanken uit de tijd van hoge plateauzolen en wijde broekspijpen. Bij binnenkomst krijgt iedereen een glitter zonnebril en een jaren ‘70 pruik uitgereikt. Natuurlijk heb je zelf voor de rest van je disco-outfit gezorgd. Na een heerlijk welkomstdrankje en een overheerlijk buffet is het tijd om te feesten! De locatie van het feest is omgetoverd tot een echte disco. Van discobollen tot glittergordijnen, je kijkt je ogen uit. De DJ brengt Dance Classics van Abba, Earth Wind & Fire en Grease ten gehore.
Meer informatie over dit feest met DJ en dinerbuffet

Al Capone Night
We gaan deze avond terug in de tijd en begeven ons in de jaren ’20 / ’30 van de vorige eeuw. Het was in Chicago de tijd van gangsters en maffiosi, mensen die ongestoord hun gang konden gaan. Het is aan u om de beruchte maffiosi te onderzoeken, er is namelijk een moord gepleegd. Er zijn een aantal verdachte personen. U moet aan de casinotafels zoveel mogelijk Dollars zien te verdienen, hiermee kunt u aanwijzingen kopen over het moordwapen, plaats delict en getuigenverklaringen. Wordt de moordenaar vanavond opgepakt?
Meer informatie over deze James Bond Party

Wil je meer informatie over deze feesten? Bel gratis 0800-7807807.

Delen