Menu
Bedrijfsevents

Rondvaart over de Vecht inclusief BBQ – Bedrijfsuitje op het water

Bedrijfsuitje op het water

Opzoek naar een bedrijfsuitje op het water? Eerst lekker uitwaaien op de Vecht aan boord van onze Queen of Vechtvalley. Aan boord geniet u van een heerlijk BBQ buffet. Een relaxt bedrijfsuitje waar u alle tijd heeft om met collega’s eens even bij te praten. Lees hier meer over dit Bedrijfsuitje op het water.

Bedrijfsuitje op het water

Genieten van een heerlijke barbecue terwijl u over de Vecht in Overijssel vaart? Tijdens een mooie rondvaart tot de monumentale sluis van Vilsteren en terug wordt er een luxe barbecue voor u verzorgd door de barbecue-chef. Deze rondvaartboot ‘Queen of Vechtvalley’ heeft een gezellige binnensalon die plaatst biedt aan 70 personen. Op het zonnedek is er tevens plaats voor 75 personen. Ook is onze rondvaartboot rolstoeltoegankelijk en is er een invalidentoilet aan boord. Wees welkom op deze BarbecueBoot!

Bedrijfsuitje op het water

Bedrijfsuitjes in en rondom Ommen

Van teambuildingsactiviteiten tot complete bedrijfsfeesten, deze locatie helpt u graag met het organiseren van uw personeelsuitje. Van kleine tot grote groepen (tot 250 personen), zij hebben voor ieder wat wils. Geniet van een heerlijke lunch of diner op of aan het water en ga de uitdaging met elkaar aan tijdens leuke en spannende activiteiten. Plezier gegarandeerd!

Wilt u meer informatie over deze Bedrijfsuitje op het water – Rondvaart over de Vecht inclusief BBQNeem dan gerust contact op!

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850