Menu
Bedrijfsevents / Incentives

Meerdaagse Groepsreis naar Barcelona!

Meerdaagse Groepsreis Barcelona

Een jubileum, bedrijfsuitje of teambuilding organiseren? Collega’s verrassen met een gezellig weekend weg waar nog lang over nagepraat wordt? Tijdens deze meerdaagse groepsreis geniet u van al het moois wat Barcelona te bieden heeft. Lees hier meer over de vele mogelijkheden voor deze meerdaagse Groepsreis naar Barcelona!

Meerdaagse groepsreis in Barcelona

Met dit arrangement stelt geheel uw eigen weekend samen. Bent u meer van de actieve activiteiten of meer van de culturele activiteiten of van beide? Met deze meerdaagse groepsreis naar Barcelona is het allemaal mogelijk. De basis van deze meerdaagse groepsreis naar Barcelona bestaat uit:

  • Voorbereiding en organisatie
  • 24/7 Telefonische reisbegeleiding
  • 2 Overnachtingen op basis van een 2- persoonskamer in een 3* of 4* hotel
  • 2 x Een goed verzorgd ontbijt
  • City Bike Tour
  • Transfer van en naar de luchthaven Barcelona

Daarbij zijn vele mogelijkheden die u kunt toevoegen, om de groepsreis geheel passend te maken bij uw gezelschap. Zo kunt culturele activiteiten toevoegen, zoals een bezoek aan Parc Güell en een bezoek aan Basiliek La Sagrada Familia. Zijn er echte sportfans in uw gezelschap kan een bezoek aan FC Barcelona stadion Camp Nou natuurlijk niet ontbreken. Verder kunt u met uw gezelschap van de culinaire Spaanse keuken, door bijvoorbeeld een paella diner toe te voegen of een heerlijk avondje tapas eten. Er is dus veel keuze. Wij kijken graag met u mee naar alle passende mogelijkheden voor uw gezelschap.

Specialisten op bestemming

De stad Barcelona is al jaren 1 van de meest populaire steden voor een city trip in Europa. Onze partner organiseert al bijna 10 jaar met veel succes teamuitjes in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise, ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Zij bieden speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten!

Wilt u meer informatie over deze Meerdaagse Groepsreis naar BarcelonaNeem dan gerust contact op!

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850