Relatiegeschenken voor de decembermaand

                                                                                                      De Relaxbon
Waardebon
Wil je iemand eens lekker in het zonnetje zetten dan kan dat met de Relaxbon. Met de Relaxbon geef je een cadeau voor optimale ontspanning aan je partner, vriend(in), familielid of collega. Ook als Kerstgeschenk is de Relaxbon een echte aanrader. De Relaxbon is fijn om te krijgen, leuk en origineel om te geven! Je kunt kiezen uit verschillende thema’s. Bestel de Relaxbon

 


Nationale Tijdschriftenbon

De Nationale Tijdschriftenbon is een giftcard die je in kunt wisselen voor een tijdschriftenabonnement naar keuze. Je kunt kiezen uit meer dan 350 titels. Wat dacht je van de Beau Monde, Elle, Psychologie Magazine, Linda, Veronica magazine of Quest? Alle abonnementen stoppen automatisch. Je bestelt de Nationale Tijdschriftenbon op de website en de giftcard wordt binnen 24 uur bezorgd of je print hem zelf uit. Bepaal zelf de waarde van de bon en kies een toepasselijke verpakking uit.
Bestel de Nationale Tijdschriftenbon

 

 

Wijn Accessoire Set
Een fles wijn is natuurlijk altijd een goed cadeau, maar deze Wijn Accessoire Set is toch net iets origineler! Alles wat je nodig hebt voor een goede fles wijn. De Wijn Accessoire Set is een stijlvol verpakte set die perfect is voor het onderhouden en openen van een goede fles wijn. De 5-delige set is verpakt in een kistje in de vorm van een wijnfles en bestaat uit een hefboomkurkentrekker, flesstop, roestvrijstalen schenktuit, roestvrijstalen flessenring en foliesnijder. Natuurlijk ook leuk om er dan een flesje wijn bij te geven!
Bestel het Wijn Accessoire Set


Uniek Tegeltje

Maak speciaal voor jullie bedrijf een persoonlijk tegeltje. Met het bestelsysteem op de website en je eigen creativiteit heb je in 4 stappen een leuk, origineel en betaalbaar relatiegeschenk. Denk aan een delftsblauw tegeltje met jullie motto of spreuk. Een geboortetegel met een foto als kraamcadeau of een jubileumtegel met het logo van jullie bedrijf behoren ook tot de mogelijkheden. De tegels kunnen op verschillende manieren toegepast worden.
Bestel hier een Uniek Tegeltje

HiepHiepKado en Brandhouse, dat pakt altijd goed uit!
HiepHiepKado is een belangrijke business-to-business aanbieder van relatiegeschenken, kerstpakketten, premiums en incentives. Bij zusterbedrijf Brandhouse ben je aan het juiste adres voor topmerken als Rituals, Jamie Oliver, Bowls and Dishes, iLoveCooking en Evian. Brandhouse levert vanuit het distributiecentrum van deze merken en kun je daardoor het volledige assortiment tegen de laagste prijzen aanbieden. Zoek je een mooi geschenk voor een speciale gelegenheid? Met je PaCard profiteer je nu van een speciale aanbieding bij Brandhouse. Kijk snel op PaCard.nl!

Uit PA.NL magazine 5 – november 2010

Delen