Menu
Algemeen

Raamstickers bestellen, hoe doe ik dat?

Bij de meeste bedrijven komt het regelmatig voor dat er reclame middelen zoals drukwerk of promotie artikelen geregeld dienen te worden. Het inkopen hiervan is voor velen een routine klusje. Briefpapier of visitekaartjes bestellen is tegenwoordig immers zo geregeld. Maar soms zijn er ook andere vormen van reclame nodig die “even” geregeld moeten worden zoals raamstickers. Bijvoorbeeld voor de etalage, ingang of bij bepaalde kantoor ruimtes. Dan is het handig om wat kennis van zaken te hebben voor een geslaagde actie.

De verschillen tussen raamfolie voor thuis en voor uw bedrijf
Wanneer u op Google zoekt, vind u zeer veel soorten stickers voor particuliere markt. Denk hierbij aan een folie voor de voordeur of kinderkamer. Dit vraagt doorgaans om een andere kwaliteit en duurzaamheid dan folies die voor bedrijven ingezet worden.


Welke soorten raamstickers worden er voor de professionele markt ingezet?

  1. Privacy folieHet kan zijn dat er een boodschap gecommuniceerd dient te worden in de vorm van een mededeling of route aanduiding. Hier gaat het vaak om teksten in een bepaalde kleur met eventueel het logo van uw bedrijf er bij.
  2. Ook is het mogelijks dat er vraag is om iets decoratiefs op de ramen te laten aanbrengen, ter verbetering of vernieuwing van de uitstraling aan de buitenzijde van het bedrijfspand.
  3. Als laatste hebben we diverse vormen van reclame uitingen op ramen zoals acties en aanbiedingen van producten en diensten.

Het zoeken naar een sticker bedrijf
Zoals eerder al aangegeven vind Google talloze resultaten op de zoekterm raamstickers. Het grootste deel is voor de particuliere markt en vooral voor binnen gebruik. Hier zult u geen succesvol resultaat mee behalen wanneer de stickers voor de lange termijn bedoeld zijn en tegen alle weersomstandigheden moeten kunnen. Er zijn uiteraard ook diverse online sticker winkels die gespecialiseerd zijn op de zakelijke markt en waar u als bedrijf goed terecht kunt om raamstickers te bestellen. Een voorbeeld hiervan is Business Stickers. Zij kunnen voor u professionele folie maken en hebben plakvideo’s voor uw uitvoerende mensen beschikbaar om de stickers aan te brengen.

RaamstickersHoe zorgt u voor een goed bruikbaar drukbestand?
U heeft een ontwerp nodig voor de uitvoering van de raamstickers. Vanuit uw idee kan het stickerbedrijf of uw reclamebureau u helpen bij het maken van de juiste bestanden. U ontvangt dan een voorbeeld ter controle en zodra u akkoord bent kunt u het doorsturen naar de stickerwinkel.

Bestellen kan vanuit uw kantoor, u hoeft de deur niet uit
Zodra uw wensen in beeld zijn gebracht en de afmetingen bekend zijn, dan kunt u de bestelling vanuit uw kantoor plaatsen via de webwinkel. Dat is het grote voordeel van een online winkel. U hoeft zelf de deur niet uit en dat scheelt tijd en geld!