Menu
Bedrijfsevents

Personeelsfeest organiseren in de sneeuw

Wij bieden voorbeeldprogramma’s die op basis van uw wensen en voorkeuren geheel op maat gemaakt kunnen worden. Een onvergetelijk personeelsfeest organiseren in de sneeuw.

Personeelsfeest organiseren in de sneeuw

Winterberg specialist is al vele jaren goed in het organiseren van personeelsfeesten in Sauerland. Wij nemen graag alle zorg en organisatie uit uw handen, zodat u zelf ook kunt genieten.

De prachtige omgeving

Van december tot en met maart is het winter in het Sauerland. Tijd dus voor skiën, langlaufen, snowboarden en het altijd hilarische sleeën. Geniet met collega’s, uw team of hele bedrijf van een compleet verzorgde dag of weekend met leuke activiteiten. Beleef de echte Sneeuwpret samen!

De faciliteiten

Wij bieden voorbeeldprogramma’s die op basis van uw wensen en voorkeuren van uw gezelschap geheel op maat gemaakt kunnen worden zodat u de dag van uw leven heeft in Sauerland of meerdaagse kunt genieten in deze schitterende omgeving. Wij kunnen ook voor verschillende budgetten programma’s maken dus bekijk gerust onze programma’s en doe een aanvraag. Geef uw wensen door en dan kijken wij of we deze in vervulling kunnen laten gaan.

Voor meer informatie over dit arrangement kunt u een kijkje nemen op onze website: Personeelsfeest organiseren in de sneeuw