Menu
Vergaderen

6 Vergadertips om in Noordwijk te vergaderen

Opzoek naar een passende locatie voor uw bijeenkomst in Noordwijk? Ik heb voor u 6 Vergadertips om in Noordwijk te vergaderen!

6 Vergadertips om in Noordwijk te vergaderen

Stijlvol vergaderen aan de Kust

Dit is een luxe en stijlvolle locatie aan de Zuid-Hollandse kust. Kom vergaderen in dit prachtige 4-sterren hotel in Noordwijk. Vergaderen en tussendoor even uitwaaien op het strand. Daarnaast telt deze vergaderlocatie 6 multifunctionele zalen met daglicht, airconditioning en tevens draadloos breedband internet.

2-daags Vergaderarrangement aan de Kust

Met deze vergadertip  gaat u met uw gezelschap vergaderen in een prachtige vergaderzaal en u zou zo tussendoor even het strand op kunnen lopen om uit te waaien om daarna weer vol frisse moed verder te vergaderen.

Efficiënt vergaderen in Noordwijk

Dit hotel in Noordwijk beschikt over de ideale zakelijke locatie. De 6 multifunctionele vergaderzalen hebben tevens een capaciteit voor 250 personen. Daarnaast is het hotel centraal gelegen aan de rand van de bruisende badplaats Noordwijk.

Meerdaags vergaderarrangement in Noordwijk

Voor iedere gelegenheid beschikt het hotel over een passende vergaderzaal. Het hotel is centraal gelegen aan de rand van de badplaats Noordwijk. Tevens beschikt deze vergaderlocatie over 41 sfeervolle hotelkamers.

Vergaderen en na de meeting even uitwaaien

Deze schitterende 4-sterren locatie aan de kust heeft alles in huis voor een uitstekende zakelijke bijeenkomst. Daarnaast beschikt deze vergaderlocatie over diverse faciliteiten waar u culinair kunt genieten of juist iets actiefs kunt gaan ondernemen.

Vergaderarrangement direct aan het strand

Met zijn warme en persoonlijke service is de perfecte uitvalbasis om te genieten van de Nederlandse kust. Deze vergaderlocatie beschikt over 8 vergaderzalen met daglicht en airconditioning. Daarnaast beschikt de locatie over audiovisuele apparatuur en tevens over 82 kamers. Ten slotte zijn er 34 kamers met zeezicht en 48 kamers met zicht op het dorp Noordwijk.