PA.NL Magazine 7

Vandaag valt PA.NL magazine uitgave 7 bij jou in de brievenbus! Deze PA uitgave volgt de vorige editie snel op en dat komt omdat we alweer zoveel te vertellen hebben. Zaken die jij als PA-er zeker niet mag missen!

Elk jaar organiseren wij de jaarlijkse Secretaresseweek die plaatsvindt in de week van SecretaresseDag. Een groot aantal prijzen reiken we uit aan de leden van onze PA community. Deze is in de afgelopen weken enorm in aantal gegroeid dus we hebben weer heleboel vaste leden mogen verwelkomen. Ben jij nog geen lid? Meld je dan gratis aan op PA.NL/Community.

Dit jaar hebben we aan de jaarlijkse Secretaresseweek de PA van het Jaar Verkiezing toegevoegd. Op 21 april jl., op SecretaresseDag hebben we een waardige winnares gekozen en haar natuurlijk flink in het zonnetje gezet. Als je de titel ‘PA van het Jaar’ toegekend krijgt, verdien je veel en dat hebben we samen met alle sponsors waargemaakt. In dit magazine natuurlijk het hele verhaal! Wil jij volgend jaar PA van het Jaar 2012 worden? Kijk dan alvast op PAvanhetjaar.nl!

Ook staat er binnenkort een secretaressebeurs op de agenda die jij abosuluut niet mag missen. Zet de datum nu vast in je agenda, 25 en 26 mei 2011, Brabanthallen Den Bosch. De Secretary Business Days staat bol van nieuwtjes, leerzame workshops, fantastische bedrijven en thema’s waar jij in jouw vakgebied zeker iets mee kunt. Exclusief in dit magazine een eventspecial en speciaal voor onze lezers een entreekaart. Vergeet je niet online voor te registreren want alleen dan krijg je gratis toegang! Kijk op SecretaresseBeurs.nl voor meer informatie. Je kunt je hier ook inschrijven voor een gratis toegangskaart.

Verder in dit nummer uiteraard weer de uitreiking van het SecretaresseCadeau. Een vaste traditie waarbij we elke 3 maanden een mooi prijzenpakket uitreiken aan een secretaresse ergens in het land. Christel Groot uit Noord-Holland is dit keer de gelukkige! Zij werd genomineerd en wel door haar collega Tanja. Een bijzondere situatie. Nieuwsgierig? Een verslag vind je achter in het magazine en op SecretaresseCadeau.nl.

Naast dit alles vind je natuurlijk de vaste items met deze keer een leuke top 5 met actieve bedrijfsuitjes, feestjes in de stad en bijzondere vergaderlocaties in de natuur die speciaal voor jullie zijn geselecteerd door de uitjes specialisten van BUSINESSBOOKERS.

Wij wensen je weer veel leesplezier en we ontmoeten je graag persoonlijk op de Secretaresse Beurs op 25 of 26 mei a.s.!

Groetjes

Lianne &

Team PA.NL

Wil je in contact komen met mij?
Stuur dan een e-mail naar lianne@pa.nl

Ontvang jij PA.NL magazine nog niet? Vraag het magazine dan gratis aan op www.pa.nl

Delen