Menu
Algemeen

Nieuwste gadgets van 2010

Nieuwe ontwikkelingen en trends volgen elkaar razend snel op. PA.NL houdt je graag op de hoogte en heeft weer een aantal nieuwe gadgets ontdekt. Bespaar geld tijdens het douchen en lees hoe jij de nummers op je mp3-speler gemakkelijk op de speaker zet.

Eco gadget

Dit slimme apparaatje houdt bij wat jij verbruikt aan water en energie tijdens het douchen. Tijdens het douchen kun je met de Eco Showerdrop bewust met het verbruik omgaan. Stel van tevoren vast hoelang je eronder mag staan, dan gaat er bijvoorbeeld na 10 minuten een alarm af. Hiermee bespaar je al snel 10.000 liter water per persoon, ofterwijl € 50. De Eco Showerdrop van € 15 heb je hiermee zo terug verdient!
Eco gadget

Fruitschaal & sfeerverlichting in één

Deze prachtige matglazen fruitschaal verandert door middel van ingebouwde LED’s van kleur. Zet je hem liever vast op jouw favoriete kleur, dan is dat ook mogelijk. Zorg ervoor dat de fruitschaal een echte blikvanger wordt in je keuken. Wedden dat jij dan vaker een appel pakt? Misschien ook een idee voor in jullie bedrijfskantine? Prijs € 39,95.
Fruitschaal & sfeerverlichting in één

Altijd & overal foto’s bekijken

Wil jij de foto’s van je dierbaren ook het liefst altijd bij je hebben? Met deze handige 1,5“ Foto Frame Sleutelhanger van Akai is dat mogelijk! Nu kun jij op ieder gewenst moment je favoriete foto’s bekijken of aan je vrienden laten zien. Je kunt er ongeveer 60 foto’s op kwijt en je hangt hem eenvoudig aan je sleutelbos. Erg leuk als (afscheids)cadeau voor een collega! De adviesverkoopprijs is € 19,95.
Altijd & overal foto’s bekijken

Spring Speaker

Muziek luisteren op je mobiele telefoon of mp3-speler via de hoofdtelefoon is leuk, maar soms heb je er behoefte aan je muziek met anderen te delen. Deze minispeaker neem je gemakkelijk overal mee naartoe. Door de ruimte in het midden zorgt hij voor goed en helder geluid, ondanks het compacte formaat. Je laat hem moeiteloos op via de USB-ingang van je pc. Je koopt de Spring Speaker voor € 24,99.
Spring Speaker