Menu
Oud & Nieuw

Nieuw: 3 dagen Oud & Nieuw in Gelderland

Het prachtige kasteel in Gelderland is een ideale locatie om de jaarwisseling door te brengen. Wij ontvangen u graag op 30 december met koffie, thee, oliebollen en appelbeignets. 31 december om 00.00 uur toosten we op het nieuwe jaar met een glas Champagne.

Oud en Nieuw programma
30 december
Ontvangst met koffie, thee, oliebollen en appelbeignets. In ons restaurant serveren wij ‘s avonds een heerlijk 3 gangen diner.
Voor de nacht kunt u kiezen uit een comfort kamer in het Koetshuis of Orangerie of een luxe kamer in het Kaapse huisje, Koetshuis of Orangerie.

31 december
Wij ontvangen u met warme chocolade melk en oliebollen en appelbeignets.

In de middag kunt het traditionele Carbid schieten ervaren met een wandeling over het landgoed en door Brummen. Onderweg serveren wij glühwein en jägermeister zodat u heerlijk warm blijft.In één van onze salons hebben wij een groot aantal oud Hollandse spelletjes beschikbaar om samen of tegen uw familieleden/vrienden te strijden met hamertje klop, sjoelen, muismeppen of kegel slingeren.

Vanaf 19.00 uur serveren wij een gastronomisch 5 gangen menu in ons restaurant. Tijdens het diner kunt u genieten van de muziek van troubadour Peter de Jonge.Het dessert, een uitgebreid buffet, wordt met kaas en zoete lekkernijen gepresenteerd in de tussenkamer en de Middeleeuwse wijnkelder.
Na het diner kunt u een glas wijn drinken met heerlijke kazen in de wijnkelder, de oudejaars conference kijken in de Spieghelzaal of lekker swingen op de muziek van onze DJ Jurgen Luppes in de Engelenburg Bar.

Engelenburg

Om 00.00 uur toosten we op het nieuwe jaar met een glas Champagne.
U kunt heerlijk uitslapen en van de stilte van het landgoed genieten.

1 januari 2015
Het uitgebreide ontbijtbuffet met lokale lekkernijen en Vonkelwijn staat voor u klaar tot 11.30 uur waarna het vertrek helaas staat gepland.

Overnachten op een kasteel
Het hotel beschikt over 41 eerste klas kamers, 19 eeuws serre restaurant, Engelse lounge, middeleeuwse wijnkelder en een 9-holes golfbaan.

Het hotel heeft 41 hotelkamers en suites. Deze zijn gelegen in het Koetshuis, de Orangerie en het Kaapse Huis. Er is geen kamer gelijk en elke kamer heeft een hedendaags comfort zoals een luxe badkamer, airconditioning, minibar en koffie- en theefaciliteiten. De kamers zijn ingericht met prachtige stoffen, antieke meubelen en koloniale en Zuid Afrikaanse accenten.

Wilt u ook eens genieten van het 3-daags Oud en Nieuw arrangement in Gelderland?