Letsmeet bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek

Letsmeet bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek

Dinsdag 12 juni waren we te gast bij Safaripark de Beekse Bergen voor alweer het negende Letsmeet secretaresse Event. Letsmeet Evenementen worden ongeveer 4 keer per jaar door Businessbookers georganiseerd in samenwerking met een partner om secretaresses kennis te laten maken met de locatie, activiteiten en mogelijkheden van de partner.

Tijdens een Letsmeet Event maken members van de PA.nl Secretaresse Community, de LinkedIn groepen en PaCard houders kennis met elkaar, en is er naast een leuk en veelzijdig programma uiteraard ook volop tijd om te netwerken.

De Colonial Club
Rond half één werden we verwacht in één van de sfeervolle zalen van het Event Center van de Beekse Bergen en wel de Colonial Club. Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers werd er al meteen gezellig gekletst. Alle secretaresses waren erg enthousiast en benieuwd wat deze dag hen ging brengen. Na het welkoms woord en uitleg over de mogelijkheden van BusinessBookers voor het boeken van alle zakelijke uitjes en activiteiten buiten de deur, PA.NL, het PA magazine, de Secretaressewinkel.nl en de PaCard werd het tijd voor wat actie.

Het Safaripark achter de schermen
Er stond voor ons een prachtige Afrikaanse bus klaar waarmee we onder begeleiding van twee rangers naar de verblijven van de dieren werden gebracht. De sfeer zat er in ieder geval al goed in! Daar aangekomen werden we in twee groepen verdeeld om de dierenverblijven te gaan bekijken. Dit was erg leuk om te zien en er werd aandachtig geluisterd en vragen gesteld. Na een bezoek aan de verblijven van de olifanten, neushoorns en giraffen werden we weer per bus terug gebracht naar het Event Center. 

De LinkedIn presentatie
Daar aangekomen gaf Anne Raaymakers van Innertalent een presentatie over het op de juiste manier gebruiken van LinkedIn. Er werden vele vragen gesteld door de secretaresses. De meeste secretaresses waren al wel redelijk bekend met LinkedIn, maar na afloop vond iedereen dat ze weer iets bijgeleerd hadden en handige tips en trucs voor het goed gebruiken van LinkedIn van Anne hadden gekregen.

Safaritocht door de Beekse Bergen
Na de presentatie van Anne Raaymakers stond ranger Elle van de Beekse Bergen weer met de Afrikaanse bus klaar om het park nog beter te verkennen. Doordat sommige dieren al naar de nachtverblijven moesten kregen we ook te zien hoe de dieren van elkaar gescheiden werden en richting de nachtverblijven werden gedreven. Er werden geweldige foto’s geschoten van bijvoorbeeld hertjes en zebra’s die net geboren waren. De giraffen waren zo nieuwsgierig dat ze naar de bus kwamen om ons even gedag te zeggen. We hebben prachtige dieren gezien van jachtluipaarden en wilde honden tot kangaroes en poele pataten!

 

Afsluitende Barbeque op het rangerpark
Als afsluiting werden we door Elle afgezet op het rangerkamp waar een heerlijke uitgebreide Afrikaanse braai (barbecue) voor ons klaar stond. Terwijl de rangers Elle en Dayenne druk bezig waren met het bakken en bereiden van allemaal lekkers werd er onder het genot van een lekker wijntje en heerlijk eten gezellig gekletst en gelachen en werd er natuurlijk ook weer volop genetwerkt.
Barbecue op het Rangerspark

Na afloop ging iedereen super enthousiast en wellicht moe, maar voldaan met een leuke goodybag weer huiswaarts.

We hopen dat iedereen een goed beeld gekregen van Businessbookers en de mogelijkheden bij Safaripark de Beekse Bergen. We hebben van iedereen eindelijk alleen maar positieve geluiden gehoord en vele van jullie gaven te kennen absoluut vaker van de partij te zullen zijn.
Wij, Karin en Kiki vonden het een super leuke en effectieve dag en we zien je graag terug!

Wil je ook eens een Letsmeet Secretaresse Event meemaken? Schrijf je dan nu in voor 18 september in Egmond aan Zee! Hier staan naast het kennis maken met Hotel Zuiderduin en Bob’s Party Palace ook actieve strandactiviteiten op het programma.

Als je in het bezit bent van een PaCard krijg je bij te veel aanmeldingen voorrang. De PaCard is naast je toegangsbewijs ook een secretaresse voordeelkaart. Kijk voor de voordelen op PAcard.nl en bestel hem direct

Delen