Menu
Bedrijfsevents

Bedrijfsevents – Magazine 2 – Februari 2010

1. Meerdaags genieten in Maastricht

Zoekt u een meerdaags arrangement waarbij u zich ter plaatse geen zorgen wilt maken over wat u met uw groep allemaal moet gaan doen? Een zware taak altijd voor degene die het moet organiseren en die zorg nemen we graag uit handen. Met dit meerdaagse arrangement bieden wij veelzijdigheid, maar ook even tijd voor u zelf en dat met uw hele groep!

Het programma:

EERSTE DAG

Kazematten
Een rondleiding door ondergronds Maastricht. Onder leiding van een ervaren gids maakt u kennis met het uitgebreide gangenstelsel onder de stad. Tijdens belegeringen werden deze gangen gebruikt om de vijand ongezien te benaderen en uit te schakelen. U gaat terug in de tijd en passeert imponerende bomvrije ruimten, kruitkamers en een wirwar van galerijen en trappen. Ondertussen vertelt de gids u alles over deze onderaardse wereld van Maastricht.

Mystiek Maastricht
Dit ludieke spelprogramma in Maastricht wordt gespeeld in de schemering van de avonduren… Ontrafel met uw team het mysterie uit de roerige geschiedenis van Maastricht. Antwoorden liggen verborgen in het duistere centrum en geheimzinnige zaken uit heden en verleden kruisen uw pad. Onderweg ontcijfert u de gecodeerde boodschappen en geheimtaal en komt u langs onheilspellende locaties met een duister verleden. Tijdens dit spelprogramma zijn twee consumpties per persoon inclusief.

Diner
Bourgondisch drie gangen diner in één van de leuke restaurants of eetcafés in de binnenstad.

TWEEDE DAG

Polaroid Hunt
De Polaroid Hunt is een ludiek teambuilding programma waarbij de onderweg gemaakte foto’s de doorslag zullen geven. Alle antwoorden op onze vragen dienen door de teams op de gevoelige plaat te worden vastgelegd. Het resultaat van de opdrachten zal middels een zelfgemaakte reportage als bewijs aan de jury overhandigd moeten worden. De deelnemers komen spelenderwijs op de mooiste plekjes van de stad en nemen de fotoreportage mee naar huis. Tijdens dit ludieke teambuilding programma is 1 consumptie en prijsuitreiking inclusief.

Klik  hier voor meer informatie over dit arrangement.

2. Strijd der Elementen op een unieke Kloosterlocatie

Vandaag gaat u met Carpe Diem terug naar de elementen. Wie blijft het langste overeind? Welk volk heeft de meeste kracht? En wie stookt het beste vuur? Ga de strijd aan met de natuurelementen aarde, vuur, water en lucht. Uitdagend en uniek. Vandaag ervaart u welke krachten nodig zijn in een levensechte strijd met de vier elementen; aarde, water, lucht en vuur. Samen met uw volk probeert u vandaag zoveel mogelijk schelpen en zonnen te verzamelen. Doorsta de heldenproeven en de elementenproeven. Laat zien of u vandaag in uw element bent!

Strijd der elementen op een unieke Kloosterlocatie bedrijfsfeest programma:

Aankomst & ontvangst met lunch
U en uw collega’s komen op eigen gelegenheid aan op de locatie in Duitsland. Wij kunnen voor u nog een militair ontvangst verzorgen als fakeprogramma. Wij ontvangen u bij de herberg van het klooster. Welkom! Om even bij te komen van de reis en de eerste indrukken kunt u genieten van een lunch.

Inleiding
Een medewerker verzorgt de inleiding van het programma. U wordt ingedeeld in één van de vier elementen, ieder element vormt een volk. Ieder volk heeft een eigen gelukstotem en natuurlijk een teamcaptain. De vier volkeren binden de elementenstrijd tegen elkaar aan door middel van speciale stamopdrachten, individuele heldenopdrachten en een gezamenlijke eindopdracht. Ieder volk wordt getest op onder andere vindingrijkheid, souplesse, nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen en samenwerking. Iedere activiteit duurt ongeveer 30 minuten.

* Water: leid het onwillende water in perfecte banen. Bouw met primitieve middelen een vervoermiddel tot aan het meer en vul zo snel mogelijk de bakken op drie meter hoogte. Let op: goed teamwerk is vereist.
* Aarde: speel met aardse middelen en werk optimaal samen om de aarde op de juiste plaats te krijgen. Een spel waarbij strategisch samenwerken de boventoon voert.
* Lucht: Welk volk bouwt het beste luchtvaartuig? bij slecht weer: ga in het spoor van oude volkeren de uitdaging met iemand van een ander volk aan, door middel van een strategisch koningsspel (De activiteit is een ruigere mix tussen jeux de boules en bowlen).
* Vuur: creëer met minimale middelen het perfecte vuurtje. Laat een grote luchtballon boven dit vuur zo hoog mogelijk vliegen. Succes!

Heldenspelen & prijsuitreiking
Hebt u nog energie over of anderen in uw team? Verdien dan extra schelpen door middel van één van de titanenspelen. Ieder volk toont zijn krachten en beschermt zichzelf. Kies het spel naar keuze en overtref andere volkeren. Kracht, durf en humor spelen een grote rol bij de spelen. De grote vraag is nu: wie heeft de proeven als beste doorstaan? Onder het genot van een drankje volgt de bekendmaking en het winnende volk gaat naar huis met de welverdiende elemententrofee. Na een energieke dag is het tijd voor een heerlijk diner. Smakelijke voortzetting!

Onvergetelijke dag
Wilt u uw gasten nog langer laten genieten? Dat kan! Wij bieden diverse feestavonden aan. Deze feestavond kan op diverse locaties plaatsvinden. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden. Uit ervaring durven we u te garanderen dat u een onvergetelijke dag zult beleven waar u nog lang van zult nasmullen. Met Carpe Diem plukt u voortaan uw eigen (werk)dag!

Klik hier voor  meer informatie over dit arrangement.

3. Wedstrijdzeilen met Friese Skûtsjes

Skûtsjeverhuur Jacob Huisman en Hotel GalamaDammen in Friesland werken al jaren samen op het gebied van zeilevenementen. Twee partners die elkaar perfect aanvullen en zo een uniek dagevenement bieden als relatie/netwerk evenement, teambuilding, teamuitjes of personeelsdagen. In een uniek stukje Friesland bent u er letterlijk even helemaal uit.

Algemeen
Geschikt voor groepen vanaf 75 tot 250 personen die het leuk vinden om samen met de schippers fanatiek bezig te zijn aan boord met het zeilen van een wedstrijd (maximaal 18 personen per schip). Ideaal voor netwerkevents, relatiedagen, teamuitjes en personeelsverenigingen.

Programma
– Ontvangst met lunchbuffet en palaver van de wedstrijdleiding.
– Vertrek vanaf de kade van hotel GalamaDammen. Drankenassortiment aan boord, fruit, mars of snickers en een eenvoudig borrelgarnituur voor in de middag. Tijdens de middag worden er 2 wedstrijden (manches) gezeild.
– Terugkomst mogelijkheid tot borrel.
– Prijsuitreiking met afsluitend koud/warm en/of barbecuebuffet.

Klik hier voor meer informatie over dit arrangement.

4. V.I.P. Arrangement Hummer & Porsche rijden

VVC-adventure is een dynamisch bedrijf met enthousiaste medewerkers. Sinds 1988 organiseren wij veelal gemotoriseerde activiteiten. Maar ook sportieve activiteiten behoren tot de mogelijkheden. Onze thuisbasis is de stad Almere centraal in Nederland gelegen. Hier hebben wij op 4 hectare grond, ons kantoor, het restaurant, de vergaderzalen, de slipbaan, oefencircuit, kartcircuit en diverse off road parcours.

Het programma
– Ontvangst met koffie en Limburgse Vlaai
– Start Vip programma
– Uitgebreid Lunchbuffet extra
– Vervolg VIP programma
– Vrij drinken

Dit arrangement is inclusief:
•Porsche rijden
•Race wedstrijd met quads
•Terreinrijden met landrovers
•Roadrit met Sandbuggy
•Trail wedstrijd met Minimotor
•Motorpeds estafette race
•Segway rijden
•Hummerrijden

Klik hier voor meer informatie over dit arrangement.

5. Tapas Tour door Amsterdam, Arnhem, Breda, Utrecht

Tapas, tapas… en?? Een uniek avondprogramma met als belangrijkste ingrediënten… tapas, tapas en een aantal verrassende elementen die we nog niet gaan verklappen!

Het programma
We verzamelen op een centrale plaats. Deze avond bezoekt u drie verschillende restaurants waar u telkens een selectie van heerlijk tapas voorgeschoteld krijgt. Alleen moet u wel zelf de restaurants zien te vinden! Middels een zogenaamde “proeftocht” gaat u op weg naar het eerste restaurant. In dit restaurant krijgt u de eerste ronde tapas.

Als de eerste honger gestild is gaat u weer op pad en zoekt u uw weg naar het tweede restaurant. Dit keer moet u het restaurant vinden met behulp van foto’s, die u op de nieuwste telefoons ontvangt.

Na een verrukkelijke tweede ronde tapas vertrekt u tot slot naar het derde en laatste restaurant voor een heerlijk dessert. Deze verplaatsing bevat een verrassend element die ervoor zorgt dat deze avond niet snel vergeten zal worden. Laat u verrassen!

Klik hier voor meer informatie over dit arrangement.

Meer bedrijfsevents & teambuildings? BedrijfsEvents.nl!