Menu
Beauty

Beauty.nl: Genieten van Winterse Wellness! – PA.NL Magazine 2 – februari 2010

Ook voor de tweede editie van het PA.NL magazine hebben 2 lezers weeer een aantal behanndelingen getest. Zelfs de kou en een dikke laag sneeuw konden Myrthe en Nienke er niet van weerhouden om te gaan genieten van een heerlijke hotStone massage en een ontspannende lichaamspakking.  Hier vind je alles over deze weldaad in de sneeuw.

De behandelingen die ons testpanel heeft ervaren zijn bij onderstaande partners van Beauty.nl te boeken. Hieronder vind je een selectie van de beste arrangementen! Gun jezelf ’tijd voor jezelf’!

HotStone Massages

Sinds enkele jaren heeft de HotStone massage, naast de traditionele lichaamsmassage, haar herintreden gemaakt in de beautywereld. Zoals de naam al zegt bestaat de massage uit een behandeling met warme stenen. De temperatuur van de stenen ligt tussen de 45 en 50 graden. Door de warmte van de stenen komt het lichaam tot rust, maar kunnen er ook kleine problemen worden verholpen zoals spierpijn. De HotStone massage is eigenlijk al een eeuwenoud ritueel dat vroeger gebruikt werd door de Inca’s en Maories. Wil je dit ritueel ook eens beleven ga dan ook eens genieten van een HotStone massage.

Wellness Massage dagarrangement
Bij Wellness Center zuiderduin kunt u zich lekker laten verwennen met dit heerlijke Massage dagarrangement. Besteed een dag optimaal aandacht aan uw lichaam en geniet van de rust.

Opwarm arrangement in Drenthe
Om tijdens deze gure winterdagen niet “in de kou te hoeven zitten”, hebben wij dit arrangement samengesteld. Na deze dagen in ons hotel bent u helemaal opgewarmd en kunt u er weer helemaal tegenaan!

2-daags beauty arrangement
Beautyarrangement van NH Sparrenhorst in Nunspeet. Heerlijk een dagje relaxen bij de Zwaluwhoeve in Hierden en genieten in het 4-sterren hotel. Voor uw beautyweekend bent u hier aan het goede adres.

Duo Arrangement Soesterberg
Een heerlijk arrangement voor met z`n tweeën. Samen met uw vrouw, vriendin, man of vriend genieten van een ontspannen dag bij Sauna Soesterberg.

Super Verwendag van Thermen Ceylon in Zoetermeer
Super verwendag bij Thermen Ceylon in Zoetermeer. Gezellig met vriendinnen iets te vieren, bijkletsen en lekker relaxen, een vrijgezellen party maar ook voor een romantisch beautydag met uw partner is deze super verwendag een absolute aanrader.

Wellness-Beauty Arrangement – Ontspannen in Limburg
Gastvrij ontvangen worden, lekker ontspannen, genieten van de omgeving en culinair genieten. Dat is het ultieme Wellness arrangement!

3-daags Wellness Arrangement
Fletcher Hotel La Ville Blanche heeft speciaal voor u een heerlijk wellness arrangement samengesteld, zodat u optimaal kunt ontspannen. Heerlijk tot rust komen en genieten van sauna, (thermale) baden, solarium en beautybehandelingen.

Beauty en sauna dag in Drenthe
Geniet van een heerlijk beauty en sauna dag in Drenthe. Luxe en weldaad tijdens dit heerlijke beauty arrangement. Als u de tijd vrijmaakt doen wij de rest bij Beauty & Body Care in Assen.

Een dag voor jullie samen bij Azzurro Beauty
Lijkt het je niet leuk om heerlijk een dag samen met je partner, vriend, vriendin, moeder en/of dochter te genieten in een Wellness Centrum waar luxe en aandacht voorop staan. Even lekker bijkomen van de stress van alle dag en heerlijk samen ontspannen in een luxe ambiance. Dit is mogelijk in Noordwijk!

Lichaamspakkingen

Een lichaamspakking heeft als hoofddoel het gehele lichaam een energieboost te geven. Daarnaast zorgt het ook voor een versteviging van de huid. Lichaamspakkingen kunnen met verschillende producten gegeven worden. Zo kun je een keuze maken uit onder andere chocolade, fruitproducten, oliën of bijvoorbeeld zeealgen. Ieder product heeft zijn eigen specifieke werking. Naast het feit dat het gezond is voor het lichaam is het natuurlijk ook perfect om je zelfs eens te verwennen.

Lichaamspakkingen zijn in tal van Beautycentra te boeken. Hieronder vind je een paar voorbeelden.

Aestas Relax beautyarrangement van Aestas Wellness Beauty & Sauna
Het Aestas Relax beauty arrangement in Lelystad. Wat is er nou heerlijker dan eens een dag helemaal verwend te worden? Met dit ontspannende beautyarrangement wordt u de hele dag in de watten gelegd. Boek nu dit beautydagje en kom helemaal tot rust.

De luxe spa en wellness arrangement – Ontspannen bij de Arendshoeve
Even tijd voor u zelf en genieten van de behandelingen en massages. U sluit de middag af met een luxe high tea.

Ontspanningsarrangement van Cosmé in Hapert
Op zoek naar een heerlijk ontspanningsarrangement? Zoek dan niet verder, dit is wat u nodig heeft. Een beautydag waarbij u helemaal in de watten wordt gelegd en indien gewenst ook nog kunt verlengen met een overnachting. Boek deze aanbieding vandaag nog!

Polynesië arrangement van de Zwaluwhoeve
Voel de eilanden en geef u over aan ontspanning en een absoluut gevoel van welzijn. Laat de spanning verdwijnen en geef u over aan het beeld van de paradijselijke eilanden en koester uw lichaam.

Azzurro Winterspecial – Ontspanning voor de koude winterdag
Maak samen met Azzurro Beauty een reis door Azië en laat u verwennen en verrassen. Bewustwording & bezinning is het essentiële uitgangspunt van dit unieke arrangement die de balans tussen lichaam & geest herstelt.

Klik hier voor meer beautyarrangementen met een lichaamspakking!

Tijd voor jezelf? Ga naar Beauty.nl!