18 september LetsMeet bijeenkomst bij Hotel Zuiderduin

18 september LetsMeet bijeenkomst bij Hotel Zuiderduin

Heb jij al eens deelgenomen aan de netwerkbijeenkomsten van PA.nl en DirectieSecretaresse.nl? Vier keer per jaar organiseren wij een bijeenkomst speciaal voor secretaresses. Gratis voor PAcard houders, Facebookvrienden, leden van de PA Community en leden van de LinkedIN groepen Hotelkeuze.nl en Directiesecretaresse.nl.

Tijdens die bijeenkomsten bezoeken we diverse locaties, regelen we interessante gastsprekers en doen we een leuke activiteit. Voor een hapje en drankje wordt altijd gezorgd en er is een uitgebreide mogelijkheid om te netwerken met vakgenoten. Kortom; een gezellige en leerzame dag! Lees hier het verslag van de vorige editie bij Safaripark de Beekse Bergen

Deelnemen?
Wil jij dit ook eens meemaken? Dinsdag 18 september vindt er een LetsMeet plaats bij Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. We gaan onder andere Bob’s Party Palace, Know How Events en Hotel Zuiderduin bezoeken, er komt een gastspreker en ’s middags spelen we en leuke outdooractiviteit. We sluiten de dag af met een spetterend themadiner. Kijk op LetsMeet.nl voor het gehele programma en meer informatie.

En vergeet je natuurlijk niet aan te melden! Misschien ontmoeten we elkaar dan in september.

Delen