Winter Fair in Hardenberg met ruim 200 deelnemers

Winter Fair in Hardenberg met ruim 200 deelnemers

HARDENBERG – Winter Fair in Hardenberg telt op 9, 10 en 11 november een record aantal deelnemers. Meer dan 200 standhouders zijn van de partij op deze veertiende editie. Dat betekent dat de extra vierde beurshal die de organisatie heeft ingezet ten opzichte van vorig jaar zo goed als volgeboekt is. Verder is nu het entertainmentprogramma voor Winter Fair ook bekend met livemuziek van Blend Music, een knutselhoek voor kinderen, een sneltekenaar en een indoor ijsbaan.

Het entertainmentprogramma tijdens Winter Fair bestaat onder meer uit muziekoptredens van Blend Music, bestaande uit zanger-gitarist Michaël Schotanus en zangeres Lisanne de Jong. Ze treden elke dag op in de directe omgeving van de Koffieschenkerij, waar barsita’s espresso, latte art cappuccino en andere koffiespecialiteiten bereiden. Een ander terras op Winter Fair is het Winterterras. Hier kunnen bezoekers genieten van een (warm) drankje en een smakelijke crêpe.

Knutselhoek en ijsbaan

De organisatie biedt ook dit jaar weer kinderactiviteiten aan, waaronder een knutselhoek onder de professionele begeleiding van Maya4Kids. Er zijn verschillende activiteiten in de knutselhoek, waaronder kerstkaarten maken en ballonnen vouwen. Ook is er voor het eerst op Winter Fair een indoor ijsbaan. Alle bezoekers kunnen hier gebruik van maken. De organisatie stelt schaatsen beschikbaar die gratis te huren zijn. De ijsbaan zal aangekleed worden in winterse sferen.

Karikatuur en sneltekenaar

Een andere activiteit die deel uit maakt van het programma is karikatuurtekenen. Karikatuur en sneltekenaar Maarten de Bruin is drie dagen lang aanwezig om bezoekers na te tekenen. Hij doet dit op een ambachtelijke manier met houtskool.

Openingstijden Winter Fair 2018

Winter Fair viert dit jaar haar 14e editie in Evenementenhal Hardenberg. Vorig jaar trok Winter Fair een record aantal bezoekers van ruim 14.000. Dit jaar is Winter Fair op 9, 10 en 11 november te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur. De kaarten voor Winter Fair zijn zowel online als aan de kassa te koop. De entreeprijs voor volwassenen (vanaf 12 jaar) is 9 euro. Kinderen van 6 tot en met 11 jaar en 65-plussers betalen 5 euro voor een kaartje. De entree is gratis voor kinderen onder 6 jaar. Ook het parkeren is gratis.

Meer informatie over de Winter Fair vindt u hier!

Delen