Uitreiking van het Secretaressecadeau aan Henriette

Uitreiking van het Secretaressecadeau aan Henriette

In januari hebben we een oproep gedaan of jij iemand kende die het Secretaressecadeau, dat we vier keer per jaar uitreiken, echt verdiende. Ook dit keer waren er weer veel collega’s, managers of lieve vrienden die graag iemand in het zonnetje wilde zetten. Tanja Hoge wilde haar collega Henriette Hogeveen graag opgeven. Tot voor kort werkte zij dagelijks bij elkaar op kantoor, maar tegenwoordig hebben zij een gedeelde baan waardoor het persoonljke contact wat minder is geworden. Tanja wilde haar collega dan ook graag even persoonlijk bedanken voor alles. “Henriette is gewoon een TOP collega!”

De uitreiking secretaressecadeau1
Donderdag 11 april stond de uitreiking gepland bij Schoeller Arca Systems Services B.V., waar Henriette werkt. Bij de receptie werd ik opgevangen door Tanja die met een smoes ook op kantoor aanwezig was. Henriette en Tanja zouden die middag samen aan een presentatie werken en daar moest toch echt wel een uurtje vrij voor
worden gepland.
Niet alleen Tanja was op de hoogte van de uitreiking, maar ook nog een aantal andere naaste collega’s van Henriette die het volledig eens waren met het feit dat Henriette het Secretaressecadeau verdiende.
In de koffiecorner had ik de grote hoeveelheid cadeaus uitgestald en een beetje
verbaasd kwam Henriette de hoek om. Wat was dit allemaal???!!!
Nou het Secretaressecadeau.

Vol enthousiasme nam ze de cadeaus in ontvangst en één van de collega’s had zelfs voor gebak gezorgd. Een klein feestje met collega’s die elkaar zichtbaar waarderen.
Na nog wat nagepraat te hebben ben ik weer richting Zevenaar vertrokken en namens PA.NL willen we Henriette veel plezier wensen bij het op maken van alle leuke cadeautjes in deze prachtige box!

secretaressecadeau2

Delen