Winnares Secretaressecadeau – Mireille Akkerman

Winnares Secretaressecadeau – Mireille Akkerman

Na onze oproep via onze PA.nl community kregen wij een enthousiaste reactie van Diana Goeman. Zij wilde haar collega Mireille Akkerman nomineren voor het Secretaressecadeau. Diana eindigt haar mail met: “Als iemand het verdient is zij het dus”. Op 23 augustus was het zover, Mireille kreeg het secretaresscadeau overhandigd.

Een vrouw uit duizenden
Mireille is in december 2011 als uitzendkracht begonnen bij NWO, de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek in Den Haag. Ze houdt zich dagelijks bezig met subsidie aanvragen en ondersteunen van de beleidsontwikkelaars. Volgens Diana is Mireille er in zeer korte tijd in geslaagd een plekje te veroveren binnen het team en lijkt het of ze er al jaren werkzaam is. Een secretariaat zonder haar is niet meer voor te stellen. Ze is een bijzondere vrouw, fijne collega, harde werker en altijd vrolijk en optimistisch. Ook wanneer niet altijd alles meezit zal ze dit op haar werk nooit laten merken en zet ze zich in voor de volle 100%! Bovenstaande motivatie was voor ons reden genoeg om naar Den Haag af te reizen en Mireille te verrassen!

De uitreiking:
Rond 12 uur zou PA.nl het cadeau uit komen reiken. Er moest dus een smoes verzonnen worden waarom Mireille nog niet kon gaan lunchen. Zoals altijd was ook ditgeen probleem voor haar. Ze wilde nog wel even blijven. Samen met Diana kwamen wij haar kantoor binnenlopen en met een verbaasde blik en veel oh’s en ah’s kijkt Mireille een beetje beduusd om haar heen. Was dit allemaal voor haar? Ja hoor. Van alle kanten kwamen nieuwsgierige collega’s natuurlijk ook een kijkje nemen wat er gebeurde op de afdeling. Onder toeziend oog van alle collega’s werd het cadeau uitgepakt. Een prachtige bos bloemen, een enorme fruitmand, een heerlijk weekendje weg naar hotel Zuiderduin en nog veel meer.

Mireille: “Is dit allemaal voor mij? Ik win nooit wat!” Na de nodige foto’s kon ze samen met haar collega’s nog even nagenieten van het overweldigende cadeau en vooral Diana nog even bedanken voor het feit dat ze haar had opgegeven. De komende tijd kan Mireille in ieder geval nog genieten van haar mooie cadeau’s.

Deze keer in de secretaressecadeaubox:

– Bos bloemen van Regioboeket
– Duintop arrangement van Hotel Zuiderduin
– Icebag van Oad Business Travel
– Fles champagne van WijnKado.nl
– 3x cadeaubon t.w.v. € 12,50 van Digivlaai
– Leuke schoenen van Flossy Shoes
– Boek ‘Manipuleren op het werk’ van uitgeverij Thema
– Moderne fruitmand van Hippefruitmand.nl
– Beautyspiegeltje
– Gratis PaCard
– PA.NL magazine, ZakelijkUit magazine & Enjoy brochure
– Gadgets van Businessbookers, Recreatief.nl en Beauty.nl

Geef jouw collega-secretaresse op via SecretaresseCadeau.nl!

 

Delen