Win een iPad!!

Schrijf je voor 1 december 2010 in voor de tweewekelijkse digitale nieuwsbrief van DirectieSecretaresse.nl en maak kans op een iPad, het magische en revolutionaire apparaat van Apple. Met de iPad kun je genieten van het web, e-mail foto’s en video’s.

De nieuwsbrief van DirectieSecretaresse.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws rondom jouw vakgebied. Je vindt er handige tips & trucs, de nieuwste vergadertrends, de leukste personeels- en bedrijfsfeesten, spectaculaire teambuildings, spraakmakende stellingen, lachwekkende filmpjes, tips voor in je vrije tijd, beautyarrangementen en meer! Ontvang je deze nieuwsbrief al, dan maak je automatisch kans op de iPad.

SecretaressePrijsvraag.nl
In iedere nieuwsbrief vind je een prijsvraag van SecretaressePrijsvraag.nl. Weet jij het juiste antwoord op een drietal vragen, dan maak je kans op fantastische prijzen. De prijzen variëren van weekendjes weg, beautyproducten, boeken, bloemen, taarten, gadgets, ballonvaarten tot entreekaarten voor dierentuinen, beautycentra en attractieparken.

DirectieSecretaresse.nl/nieuwsbrief

Delen