Je werkplek opfleuren met leuke items!

Je werkplek opfleuren met leuke items!

Een groot deel van onze dag brengen we door op ons werk en vaak dus ook achter ons bureau! Belangrijk dat je werkplek een fijne plek is om te zitten.

Wij geven graag een paar tips om uw werkplek nog aangenamer te maken.

  1. Zorg voor het juiste meubilair. Dus een bureau op de juiste hoogte en een stoel die ingesteld kan worden op jouw persoonlijk zit voorkeuren. Een verstelbaar bureau zou nog beter zijn, want de hele dag zitten is niet goed voor de doorbloeding. Tegenwoordig zijn er ook tal van bureaus te verkrijgen die hoger en lager ingesteld kunnen worden, waardoor je zittend en staand werken af kunt wisselen.
  2. Maak je plek groen! Zorg voor een aantal mooie planten rondom je werkplek. Dit zorgt enerzijds voor een gezelligere uitstraling, maar planten kunnen ook de lucht filteren waardoor er een aangenamere lucht ontstaat in je kantoor. Je zult merken dat je minder snel moe wordt en je vitaler aan het werk kunt en blijft!
  3. Plaats op je bureau een aantal persoonlijke items, zoals wat foto’s, verjaardagskalender, een eigen koffiemok en bijvoorbeeld een leuk klokje. Buiten dat de items wellicht ook handig in gebruik zijn, zorgen ze er ook voor dat je je ontspannen voelt op je werkplek.

Overleg natuurlijk altijd even met je werkgever wat wel en wat niet kan, maar het zal je productiviteit zeker ten goede komen!

Delen