Menu
Vrije tijd

Wat er mis kan gaan bij het organiseren van een zakenreis

Na een drukke maandag schakelt Esther om 18.45 uur haar computer uit, genoeg gedaan voor de baas. Er wacht een rustig avondje op de bank met haar favoriete tv-programma Grey’s Anatomy. Na een snelle pizza nestelt ze zich op de bank met een kopje thee.

Ongeveer een kwartier later rinkelt de telefoon. Shit, de gsm van de zaak. Al graaiend naar de afstandbediening neemt Esther op: “Ja hai Philip…hoezo probleem?“ Philip vertelt haar dat hij zijn vlucht heeft gemist omdat de boeking niet geheel afgerond was. Ze had gisteren nog een mailtje ontvangen, maar door alle drukte had ze die nog niet gelezen. Blijkbaar had ze daar zijn paspoortgegevens moeten invoeren. Esther zet haar laptop aan en kijkt vanuit haar ooghoeken hoe Meredith weer eens ruzie heeft met Dr. Mc Dreamy.

Een late vlucht naar Londen, even kijken of ze op de KLM site nog iets kan boeken. Hè getsie, moet je natuurlijk weer met eigen creditcard betalen. Twintig minuten later is de reservering gelukt en stuurt ze rap de bevestiging naar de Blackberry van Philip. Net als ze het eerste verdiende reepje Cote d’Or naar binnen werkt, gaat de telefoon opnieuw.Het zal toch niet? Helaas…Philip calling: of Esther wel een late arrival aan het hotel heeft doorgegeven? Op welke site had ze dat hotel ook al weer geboekt? Er was toch nergens een optie geweest om vrije tekst toe te voegen?

De laptop voelt nog warm aan als ze hem opnieuw aanzet. Ze googlet naar het telefoonnummervan het hotel en geeft aan de receptie door dat haar baas later komt. Nu snel Philip een sms sturen dat alles geregeld is. Mag ze dan eindelijk verder kijken? Ze ziet Meredith innig dansen met Dr. Mc Dreamy. Ze hadden net toch nog ruzie? Vervolgens vertragen de beelden en verschijnt de aftiteling. Nou Philip, bedankt!

De volgende keer regel ik alles wel met één telefoontje naar Oad BusinessTravel! 

Wil jij ook met één telefoontje een zakenreis kunnen regelen en bovendien een prachtige pen ontvangen? Klik hier en laat je gegevens achter. De accountmanager neemt contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

Dit artikel is afkomstig uit PA.NL Magazine 1 – najaar 2009.