Vriendinnenweekend op de Veluwe met overnachting in een Finse Chalet

Vriendinnenweekend op de Veluwe met overnachting in een Finse Chalet

Weekendje weg met de meiden

Met dit arrangement komen jullie echt niks te kort! Om te beginnen overnachten jullie 1 nacht in een unieke Finse Chalet. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie genieten van een lekkere broodtaarten lunch, een heerlijk 3-gangen diner en kunnen jullie gezellig bijkletsen met de high tea. Om jullie de mogelijkheid te geven om de prachtige Veluwe te ontdekken, gaan jullie een cryptische fototocht doen. Daarnaast kunnen jullie ook lachen, gieren, brullen tijdens het langlaufprogramma of de e-scooter puzzeltocht. Om nog meer van de Veluwe te ontdekken, gaan jullie ook een heerlijke wandeling maken. Over het ontbijt hoeven jullie je ook niet druk te maken, want ook dit zit bij het arrangement! Klinkt dat allemaal niet als een fantastisch vriendinnenweekend?

Overnacht in een unieke Finse chalet

Tijdens dit arrangement overnachten jullie in een unieke Finse chalet gelegen in het plaatsje Dieren aan de rand van de Veluwe. Zijn de activiteiten die bij het arrangement zitten nog niet voldoende voor jullie? Geen enkel probleem! Zo kunnen jullie nog extra activiteiten bij de accommodatie doen of kunnen jullie lekker gaan shoppen/musea bezoeken in Arnhem. Kortom; genoeg te doen!

Lees wat jullie voorgangers van dit weekendje weg vonden

”Zelfs met druilerige regen en coronaproof 3 SUPER dagen gehad. Het personeel is ontzettend vriendelijk, gastvrij en flexibel. Activiteiten heel leuk en het eten heerlijk! En niet te vergeten… prachtige omgeving vlakbij de Posbank. Een aanrader!”

”Leuk arrangement. Super vriendelijke medewerkers. Activiteiten prima verzorgd. Schone chalets. Lekker eten. Een zeer geslaagd vriendinnen weekend.”

”Het was super. Alles netjes verzorgd en prachtige omgeving, hebben alle 3 enorm genoten.”

Kom ook gezellig met de meiden genieten met het SUPER vriendinnenweekend op de Veluwe met leuke activiteiten!

Delen