Verwelkom uw beursbezoeker in stijl

Verwelkom uw beursbezoeker in stijl

Staat u binnenkort met uw organisatie op een beurs? Zorg er dan voor dat de bezoekers uw stand niet overslaan! Dit kan op een aantal manieren. Ten eerste is de plek zelf op de beurs erg belangrijk. Zo is een hoekplek vaak een goede plek. Dit omdat er via twee paden langs uw stand gelopen kan worden. Dit betekent dat bezoekers vaak twee keer langs uw stand lopen en op deze manier is er meer kans dat ze ook even een bezoekje brengen.

Een tweede punt waar u op kunt letten is de aankleding van de stand. Zorg dat het er gezellig uitziet en de bezoeker ook echt uitgenodigd wordt om even binnen te lopen op uw stand. Zorg er ook voor dat mensen vanuit meerdere kanten uw stand in kunnen lopen. Wanneer er gezocht moet worden naar de ingang kan dit er voor zorgen dat de bezoeker doorloopt.

Wil je de bezoeker echt verwelkomen leg dan de rode loper voor hen uit! De bezoeker zal zich een ware VIP voelen wanneer zij over de lopers uw stand binnen kunnen komen.

Naast de aankleding adviseren wij tot slot ook om er voor te zorgen dat de bezoeker een actie moet uitvoeren, waar zij voor beloond worden. Bijvoorbeeld door het weggeven van een prijs of het aanbieden van een korting.

Delen