Vergadertips van Businessbookers

Vergadertips van Businessbookers

Moet je als secretaresse vaak vergaderlocaties, teamdagen of andere zakelijke activiteiten organiseren? Dan weet je als geen ander hoe ontzettend veel tijd daar in gaat zitten. Op de eerste plaats vind je op internet een overkill aan aanbod waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarnaast is het soms lastig om via een website een duidelijk beeld van een locatie of activiteit te krijgen. Je kunt ervoor kiezen om het zelf allemaal uit te zoeken, maar je kunt het ook uit handen geven. Het team van Businessbookers staat graag voor je klaar om het allemaal voor je te regelen. Het grote voordeel is dat de reserveringsmedewerkers heel veel locaties zelf hebben bezocht, ze kunnen je daarom na een korte inventarisatie als geen ander passende offertes toesturen.

Wij hebben één van de vaste boekers van BUSINESSBOOKERS gevraagd waarom zij juist voor de service van BUSINESSBOOKERS heeft gekozen en waarom haar keuze is gevallen op de viertal locaties die zij bij ons geboekt heeft. Haar antwoord op de vraag waarom zij de locaties via BUSINESSBOOKERS heeft vastgelegd was kort en bondig. “Het is zo makkelijk om niet zelf al het uitzoekwerk te doen. Ik als secretaresse heb er eigenlijk gewoon de tijd niet voor om alle locaties zelf te benaderen voor offertes en dergelijke. Ik leg gewoon al mijn vragen en wensen bij BUSINESBOOKERS neer en zij komen met de antwoorden en locaties. Het scheelt tijd en dus ook geld!”

Barbara heeft bij ons de volgende locaties geboekt.
BCN Rotterdam, RAI Elicium, Boshotel Vlodrop en Pillows in Zwolle. Volgens haar allemaal stuk voor stuk aanraders. Uiteraard is het afhankelijk wat je zoekt in een locatie. “Wij zijn meestal op zoek naar een locatie in het centrum, goed bereikbaar en goede faciliteiten. In dit geval ging het ook om vergaderingen voor meerdere van onze kantoren dus was het makkelijker om ook diverse locaties door Nederland te boeken.”

Kijk voor de beste vergaderlocatie tips op Vergaderen.nl!

Het gehele artikel lees je in het PA.NL magazine, uitgave 11 (mei 2012).

Let op! Het PA.NL magazine ontvang je alléén als je in het bezit bent van een PaCard. Heb jij nog geen betaalde PaCard? Bestel deze dan hier!

bannervoorbusinessbookers300x250

Delen