Menu
Vergaderen

Vergadertip in Egmond aan Zee

Opzoek naar een vergaderlocatie in Egmond aan Zee? Wellicht is deze Vergadertip in Egmond aan Zee dan precies wat u zoekt!

Dit schitterend gelegen strandhotel, direct aan het strand, biedt uitstekende faciliteiten voor een meerdaagse meeting. Met het strand voor de deur is het heerlijk om af en toe even een frisse neus te halen en het strand op te lopen.

Vergadertip in Egmond aan Zee

Dit Strandhotel in Egmond aan Zee beschikt over 144 luxe ingerichte kamers en ligt op slechts 10 meter van het strand. Het hotel ligt aan de boulevard met een strandopgang voor de deur. Het strandhotel biedt mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten voor kleine groepen.

De hotelkamers en de vergaderzalen

U verblijft in een ruime en modern ingerichte hotelkamer. De kamers beschikken tevens over een balkon, waarbij een aantal kamers bovendien een fantastisch uitzicht op zee biedt, voor een nog specialer verblijf.

In deze vergaderlocatie vindt u 2 ruime zalen waar u van harte welkom bent voor vergaderingen of andere groepsbijeenkomsten. De zalen zijn te reserveren in diverse opstellingen, met behoud van de benodigde 1,5 meter afstand.

De ligging

Het Strandhotel is gelegen aan de boulevard van Egmond aan Zee, op slechts 10 meter van het strand. Op nog geen 500 meter van het hotel vindt u het gezellige centrum, met veel restaurants en terrasjes. Het hotel is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, er is een directe busverbinding met Alkmaar. Het hotel biedt ook een taxiservice van en naar Schiphol. Tevens beschikt het hotel over een parkeergarage.

Bekijk nu onze Vergadertip in Egmond aan Zee voor nog meer informatie!