Vergaderen op Hoog Niveau

Vergaderen op Hoog Niveau

Met anders vergaderen op Hoog Niveau denken wij aan een ballonvaart maar ook aan een exclusieve locatie of een bijzonder workshop valkenieren? Verras uzelf en uw vergadergasten met iets unieks. Vergader bijvoorbeeld in een authentieke wijnkelder of op een kasteel of landgoed. Elke vergadering wordt op deze manier een unieke ervaring voor de deelnemers. Sterker nog, de resultaten worden er positief door beïnvloed. Dit is het startpunt voor iedereen die een geschikte vergader- of trainingsruimte zoekt in Nederland of net over de grens.

Dineren in een Luchtballon
Dit is de ultieme vergaderbreak! Sluit uw vergadering op een spetterende manier af.  Het “Diner Op Hoog Niveau” is sfeervol genieten op grote hoogte in een uniek restaurant: een luchtballon! In ons exclusieve restaurant kunt u genieten van een overheerlijk diner, een goed glas wijn en het adembenemende uitzicht. Het avontuur van een ballonvaart schuilt deels in het ongewisse. De windrichting en de windsnelheid zorgen ervoor dat de landingslocatie nooit helemaal te voorspellen is.

Vergaderen op een Jacht
Of het nu zomer is najaar of voorjaar, doordat het schip volledig is voorzien van een centrale verwarming is het altijd zeer aangenaam om hier uw vergadering door te brengen. Het hele schip is voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals vergadertafels en LCD schermen. Op het dek kunt u genieten van het uitzicht en van de snelheid waarmee de Jacht zich voortbeweegt. Zeker niet in de laatste plaats zorgt de overal aanwezige sfeerverlichting voor een onvergetelijke ervaring.

Meeten met een glas wijn
U wilt er voor zorgen dat de deelnemers van de vergadering niets te kort komen en dat zij bovendien nog even iets extra’s krijgen? Ga dan eens vergaderen in een authentieke wijnkelder. De unieke en sfeervolle ambiance van de wijnkelder  met zijn historie is een doeltreffende locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Na de meeting kunt u een bezoekje brengen aan de wijnkelder en een de meeting feestelijk afsluiten met een wijnproeverij. Steeds vaker worden vergaderingen aangevuld met een leuke activiteit. Het is leuk om elkaar eens op een andere manier te leren kennen.

Extra mogelijkheden
Veel van de vergaderlocaties op hoog niveau beschikken over extra mogelijkheden zoals draadloos internet, outdoor activiteiten en en sportfaciliteiten. Deze extra mogelijkheden zijn allemaal te combineren met ons ruime aanbod aan vergaderarrangementen.

Klik op Vergaderen op Hoog Niveau voor de beste tips en ideeën.

Delen