Menu
Vergaderen

5 prachtige vergaderlocaties van Vergaderen.nl

Bijzondere locaties met een eigen karakter. Locaties die inspireren tot creativiteit en nieuwe inzichten en ideeën. Locaties die uitnodigen tot “out of the box” denken. Locaties die u exclusief tot uw beschikking heeft, waar u kunt teambuilden door bijvoorbeeld samen te koken en waar volop ruimte is voor activiteiten. Zit de locatie van uw keuze er niet bij, kijk dan op Vergaderen.nl voor een nog groter aanbod!

Vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug                                                                                     vergaderen 1
Tussen de Utrechtse Heuvelrug en de lommerijke Langbroekwetering, ver van de bewoonde wereld en toch bedrieglijk dicht bij de A12 ligt het
prachtige landgoed Groot Kruivestein. Rond de monumentale boerderij staan twee gerestaureerde bijgebouwen: een bakhuis en een voormalige stal,
nu het atelier. Wanneer je optimaal resultaat uit jouw bijeenkomst wilt halen, dan draagt de bijzondere ambiance van Groot Kruivestein daar zeker toe bij. Hier vind je rust, ruimte en inspiratie in een stijlvolle ambiance!

Vergaderen op het Water
De Titaan is de aangewezen plek die u inspireert tot nieuwe ideeën      vergaderen 2
en het bepalen van een nieuwe strategische koers! De Titaan is een prachtig, nieuw gebouwd traditioneel schip met een moderne en comfortabele inrichting en een ongekende luxe!
Wilt u met uw management team van koers veranderen of het roer omgooien, de symboliek van het schip ondersteunt uw boodschap. Binnen een paar minuten van de ring A10 van Amsterdam stapt u aan boord van uw eigen exclusieve buitenlocatie.

Vergaderlocatie in Zeeland
De Stelhoeve is een nieuwe vergaderlocatie in Zeeland en heeft zowel een vergaderaccommodatie als een luxe logiesaccommodatie met diverse mogelijkheden tot overnachten. De Stelhoeve ligt aan de dijk van de Oosterschelde en geeft zo een rustig ‘hutje op de hei’ gevoel. Je kunt overnachten in de luxe logiesaccommodatie met 14 slaapkamers met
ieder een eigen badkamer, of in één van de 18-tal Zeeuwse cottages. Wil je lekker actief bezig zijn dan kun je kiezen uit vele mogelijkheden.

Vergaderen in Oisterwijk
Vergaderen in het centraal gelegen Oisterwijk in een prachtig statig monumentaal pand waar het luxe Hotel de Leijhof gevestigd is met 55 kamers en een 12-tal zalen. Omgeven door een parkachtige tuin met eeuwenoude bomen en fraaie tuinen en terrassen kun je hier uitstekend vergaderen.
Ook voor bedrijfsuitjes inde mooie omgeving zijn wij je graag van dienst. Denk bijvoorbeeld aan een solextocht,
stadswandeling of een heerlijke wijnproeverij wij zorgen dat het geregeld wordt.

Vergaderen in een Luxe en Moderne villa
vergaderen 5Tegenover het bos en nabij het IJsselmeer vind je de unieke onder architectuur gebouwde ruime, luxe en moderne villa met veel faciliteiten; “Residentie Gaasterland”. In de prachtige design keuken kun je gezellig samen kokerellen maar het is ook mogelijk om alle maaltijden te laten verzorgen.
De prachtige tuin beschikt over een zwemvijver en hottub. In de directe omgeving kun je heerlijk golfen, zeilen en tennissen. Een meerdaagse vergaderlocatie met de privacy van een vakantiewoning en de luxe van een hotel!