Menu
Vergaderen

Vergaderen met uitzicht op een Kasteel

Vergaderen met uitzicht op een Kasteel

Een ronde tafel vergadering of brainstormsessie met een gezelschap tot 12 personen. Jullie nemen plaats in onze opkamer: de middeleeuwse gewelven nemen u terug in de tijd van ridders en jonkvrouwen. Voor een besloten bijeenkomst op een unieke locatie bent u bij deze locatie aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden in dit kasteelcafé waarbij u kunt vergaderen met uitzicht op een kasteel? Lees hier meer over de mogelijkheden over vergaderen met uitzicht op een Kasteel!

Vergaderen met uitzicht op een Kasteel

De lunch gebruikt u in de oude bakkerijbar naast de vergaderruimte, compleet met openhaard. Deze ruimte staat de gehele dag tot uw beschikking, om op een informelere manier (verder) te vergaderen. Tijd voor een frisse neus? Loop dan eens de Plantage van Kasteel Huis Bergh in, een mooi aangelegd bos om de zinnen te verzetten.

Vergaderen met uitzicht op een Kasteel

De Opkamer

Dineren of vergaderen zoals vroeger ridders deden om de ronde tafel? Wij hebben een unieke locatie voor een vergadering, borrel of diner. In de oude verdedigingstoren bevindt zich namelijk de Opkamer. Deze ruimte is te reserveren voor kleine gezelschappen tot 12 personen.

Activiteiten en uitbreidingen

Wilt u uw vergadering onderbreken of afsluiten met een groepsactiviteit? Denk dan eens aan een wandeling rondom Kasteel Huis Bergh, of misschien is een wijn- en bierproeverij een mooie afsluiter? Wij werken samen met diverse partijen in de Kasteelstad zodat we voor iedere groep een mooi programma kunnen aanbieden.

Meer informatie over een vergaderochtend of -middag bij een kasteel? Bekijk dan hier dit Ronde tafel Vergaderarrangement in S-Heerenberg!

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850