Menu
Vergaderen

Vergaderen aan het Noord-Hollandse strand – 3 TIPS

Als u wilt Vergaderen aan het Noord-Hollandse strand heb ik voor u onderstaand 3 TIPS.
Aan het strand vergaderen is een ideale locatie voor uw meeting, zodat u tussen de meeting door even kunt uitwaaien.

Vergaderen aan het Noord-Hollandse strand

Vergaderen in de Schoorlse duinen in Noord-Holland geeft inspiratie en verenigt het nuttige met het aangename. De ideale accommodatie voor succesvolle bijeenkomsten in een rustgevende en unieke omgeving. Deze locatie beschikt over 9 zalen van diverse afmetingen, alle zalen krijgen volledig daglicht en zijn geheel geklimatiseerd. Ook kunt u bij ons draadloos internetten. Wilt u inspanning combineren met ontspanning? Wij helpen u graag met een outdoor en/of teambuildingactiviteit.

Meerdaags vergaderen direct aan het strand – Egmond aan Zee

Vergaderen met de voeten in het zand in Egmond aan Zee. Dit schitterend gelegen strandhotel, biedt uitstekende faciliteiten voor een meerdaagse meeting met het strand voor de deur heerlijk om af en toe even een frisse neus te halen en het strand op te lopen.  Tevens beschikt het Strandhotel over 2 zalen met een maximum van 100 personen in theateropstelling. De zalen zijn zeer comfortabel ingericht. Het Strandhotel biedt mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten voor kleine groepen.

4-sterren vergaderlocatie aan het strand

Vergaderen en na de meeting even uitwaaien op het strand of relaxen in het wellness center. Tevens kunt u even een duik nemen in het zwembad. Daarnaast heeft 4-sterren locatie aan de kust alles in huis voor een uitstekende zakelijke bijeenkomst.  Het hotel heeft een buffetrestaurant waar u kunt genieten van een uitgebreid ontbijt- en/of dinerbuffet en laat uw grill en wok gerechten live bereiden. Deze 4-sterren vergader- en congres locatie ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand met 365 kamers en 33 zalen.