Menu
Vergaderen

Vergaderen aan de rand van het bos!

Vergaderen aan de rand van het bos

Als u op zoek bent naar een inspirerende en rustige vergaderlocatie in de buurt van Arnhem en Apeldoorn, dan hebben wij de perfecte plek voor u gevonden! Slechts 15 autominuten van beide steden bevindt zich een schitterende locatie waar de prachtige natuur samensmelt met de ongedwongen sfeer van het buitengebied.

De faciliteiten op deze locatie zijn uitstekend. Er is een ruime vergaderruimte met alle benodigde apparatuur, zoals een beamer en flipover. Daarnaast zijn er verschillende break-out rooms en een grote buitenruimte waar u kunt genieten van de natuur en even kunt ontspannen tijdens een pauze. Samen met uw team Vergaderen aan de rand van het bos en overnachten in een Finse Chalet! 

Vergaderen aan de rand van het bos

Locatie op de Veluwe

Deze locatie biedt de ideale omgeving voor uw vergadering, teambuilding of brainstormsessie. U kunt hier in alle rust en privacy samenwerken, terwijl u omringd wordt door een adembenemend landschap. De groene omgeving zorgt voor een ontspannen en inspirerende sfeer, waardoor u zich volledig kunt richten op uw bijeenkomst.

Tijdens de activiteiten en trainingen krijgen deelnemers inzicht in hun eigen leiderschapsvaardigheden en die van anderen. Dit zorgt voor meer begrip en betere communicatie binnen het team.

Als u op zoek bent naar een bijzondere vergaderervaring, dan is de Finse Chalets zeker het overwegen waard. Deze unieke kamers hebben elk een eigen voordeur en bieden veel privacy. Bovendien zijn de kamers sfeervol ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten. Zo kunt u na een lange dag vergaderen heerlijk ontspannen in uw eigen kamer.

Vergaderen aan de rand van het bos

Als u op zoek bent naar diverse vergaderfaciliteiten op een bijzondere locatie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu kiest voor onze flexibele zalen of overnachten in de Finse Chalets, wij bieden altijd de perfecte setting voor uw bijeenkomst. Dat is dus echt vergaderen aan de rand van het bos.

Boek daarom nu ons arrangement: Vergaderen aan de rand van het bos en overnachten in een Finse Chalet! 

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Zakelijk.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850