Menu
Vergaderen

Vergaderarrangement op een top locatie in Helmond

Vergaderarrangement in Helmond

Dit gastvrije, luxe en moderne hotel is gevestigd in een elegant 19e-eeuws gebouw, vroeger een fabrikantenvilla, op een toplocatie in het hart van Helmond. Deze 4-sterren locatie beschikt over 7 multifunctionele zalen. Al de vergaderzalen hebben een eigen karakter en sfeer. Dit moderne hotel ligt midden in het levendige centrum van Helmond. Meer weten of dit vergaderarrangement in Helmond? Lees dan hier alles over dit 32-uurs vergaderarrangement in Helmond.

Multifunctionele vergaderzalen

Deze prachtige 4-sterren locatie beschikt over 7 vergaderzalen met elk een eigen identiteit en ambiance. De zalen zijn allen voorzien van WIFI.

De “Da Vinci” zaal is de grootste van de zeven zalen en leent zich perfect voor vergaderingen in groot gezelschap, feesten en partijen. Samen met de ‘Heerenkamer’, de ‘Helena Fourment’ en het ‘Carat Kabinet’ heeft deze zaal een echte authentieke uitstraling. De zalen op de eerste verdieping, ‘Van Ruysdael’, ‘Jan Steen’ en ‘Vermeer’ hebben een strakke en moderne uitstraling.

vergaderarrangement in Helmond

Prachtige hotelkamers bij dit vergaderarrangement in Helmond

Dit prachtige 4-sterren hotel biedt een ruime keuze aan accommodaties, waaronder comfort, superior en deluxe. Alle kamers bieden gratis wifi, een televisie, koffie- en theefaciliteiten, werkhoeken, een eigen badkamer en comfortabele Auping-bedden.

De Comfort kamer: is van alle gemakken voorzien. Laat u verrassen door optimaal en gemakkelijk comfort!
De Deluxe kamer: is een moderne kamer met net dat beetje extra luxe die u verdient na een vergadering.
De Thema kamer: deze kamers zijn stuk voor stuk uniek, karakteristiek en sfeervol ingericht met een eigen thema.

Meer informatie over vergaderarrangement in Helmond. Bekijk dan hier dit 32-uurs Vergaderarrangement op een top locatie in Helmond.

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850