Uitreiking van het Secretaressecadeau aan Yvonne

Uitreiking van het Secretaressecadeau aan Yvonne

Ineke en Yvonne Secretaressecadeau zijn jarenlang directe collega’s geweest bij VolkerRail. Door een reorganisatie moest Ineke het bedrijf vorig jaar verlaten. Daarmee was ze niet alleen een fijne collega kwijt maar ook nog eens een goede vriendin. Niet alleen tijdens werktijden kon Ineke altijd op Yvonne rekenen maar zelfs tijdens een vakantie toen haar vriend ziek werd was het Yvonne die vanuit Nederland alles regelde. De mail die Ineke naar PA.nl stuurde om Yvonne aan te melden voor het Secretaressecadeau was overtuigend genoeg voor ons om naar Vianen af te reizen.

De uitreiking
Donderdag 7 februari had Ineke een ‘zogenaamde’ lunchafspraak met Yvonne gepland om er zeker van te zijn dat ze die dag op kantoor zou zijn. Alleen liep de lunch wel iets anders dan verwacht.

Om half 12 stonden Ineke en Patricia van PA.nl bij Yvonne op kantoor met het Secretaressecadeau. Met een verbaasd gezicht nam Yvonne de bloemen in ontvangst ondertussen uitroepend: “Dit is ook typisch iets voor jou”. Met een paar toch wel nieuwsgierig geworden collega’s om de hoek kijken ze samen lachend welke cadeaus er allemaal in de mand zitten.
Naast het feit dat Yvonne heel erg blij is vertelt ze dat het nog steeds erg wennen is na de reorganisatie. Het heeft een enorme impact en niet alleen op je werkzaamheden maar ook dat je weer aan nieuwe collega’s moet wennen. Dan is het des te leuker dat een oud collega je op zo ’n manier komt verrassen!

Deze keer in de secretaressecadeaubox:
– Bos bloemen van Bloemenzaak.nl
– Weekend arrangement van Hotel Zuiderduin
– Entree kaarten voor Scandic Sanadome in Nijmegen
– Fles wijn
– Bag organiser van Sweet Belladona
– Moderne fruitmand van Hippefruitmand.nl
– Boek Borrelbabbelen van Hugo Vos – Uitgeverij Haystack
– Beautyspiegeltje
– Gratis PaCard
– PA.NL magazine, ZakelijkUit magazine & Enjoy brochure
– Gadgets van Businessbookers, Recreatief.nl en Beauty.nl

Van Ineke ontvingen we donderdagavond dit bericht:
“Ik wil jullie bedanken voor het bezorgen van een fantastisch Secretaressecadeau. Wat een geslaagde verrassing was dat voor Yvonne! En wat een prachtige cadeaus. We vielen van de ene verbazing in de andere. Ik heb ook dankzij dit originele bedankje het hoofdstuk VolkerRail met een goed gevoel kunnen afsluiten. Daarnaast was het een mooie gelegenheid om iedereen vandaag weer eens te zien en te spreken. Om 14.30 uur stapte ik weer in de auto”!Secretaressecadeau mand

Ieder kwartaal reiken wij ergens in het land het SecretaresseCadeau uit aan een secretaresse die het verdient om een keer in het zonnetje gezet te worden. Het SecretaresseCadeau is een cadeaubox boordevol cadeau’s. De inhoud is steeds wisselend maar wat te denken van een prachtige bos bloemen, een box vol heerlijk fruit, een boek, een lekkere fles wijn, antreebewijzen voor een beautylocatie of een hotelovernachting. Ken jij iemand absoluut die box boordevol prachtige cadeaus omdat ze …., een kei is in haar vak, een onmisbare rechterhand is of omdat ze een zware periode achter de rug heeft? Laat het ons weten want in 2013 reiken we nog 3 keer het SecretaresseCadeau uit!

Stuur een mail naar redactie@PA.nl

Delen