Uit met Enjoy.nl in Zuid-Holland

Uit met Enjoy.nl in Zuid-Holland

Zuid-Holland is een zeer veelzijdige provincie. Grote steden, strand, een wereldhaven en nog veel meer. Absoluut dus
een bezoekje waard! Wij hebben dit keer gekozen voor een uitje naar het strand van Scheveningen en de stad Den Haag. Lees onze belevingen van een weekendje uit in Zuid-Holland.

Ik werk als directiesecretaresse bij een vrij groot bedrijf en ik heb hartstikke leuke collega’s op mijn afdeling. Hoewel het met de heren erbij ook heel gezellig is roepen we al jaren dat we eens een keer een weekendje op stap willen met alleen vrouwelijke collega’s. Met alleen roepen komen we echter nooit ergens, dus hoog tijd voor actie.
Na overleg werd besloten dat de reis richting Den Haag en Scheveningen zou gaan en dat ik samen met mijn collega Marjolein, zou zorgen voor een leuk en actief programma.
Na enig speurwerk op internet en enkele telefoontjes met de reserveringsafdeling van Enjoy.nl ging de reis zaterdagochtend richting Scheveningen.

Actieve strandmiddag 
In Scheveningen aangekomen staat er bij het strandpaviljoen al iemand van Free Your Mind Events op ons te wachten om ons welkom te heten. We hebben geluk met het weer en gaan lekker buiten op het terras zitten met een heerlijk kopje koffie en appeltaart. Ondertussen worden de teams ingedeeld en maken we ons mentaal op voor de strijd. We beginnen met knotshockey en doordat je met een gedeeltelijk zachte stick speelt wordt het een
hilarische strijd. Vervolgens staat er beach volley op het programma en tijdens de skippybalrace liggen
de meeste meer naast de bal van het lachen dan dat ze erop zitten. Tijdens het spel Mega Jenga waar het gaat om een zo hoog mogelijke toren te bouwen kunnen we weer een beetje op adem komen.
Na het strandski lopen en frisbeeën ploffen we lekker onderuit in een stoel, genieten we van een lekker drankje en worden fanatiek alle spelen en uitslagen doorgenomen. Nadat iedereen een beetje tot rust is gekomen staat er een heerlijke barbecue voor ons klaar.  coctail klein

Lees hier alle informatie over het Strandevent met zeskamp en BBQ op het strand van Scheveningen

Crazy Piano’s
Na de barbecue lopen we naar ons hotel om ons lekker op te frissen wat overigens ook geen overbodige luxe is. Het is een gezellig hotel en ligt ideaal tussen allerlei bezienswaardigheden en dicht bij de zee. Na even lekker gerelaxt te hebben verzamelt iedereen zich weer beneden en lopen we naar Crazy Pianos. Ondanks dat we toch al een behoorlijk actieve dag achter de rug hebben gaat iedereen tijdens de geweldige show die ongeveer 2 uur duurt helemaal uit z’n dak. Wanneer we in de late, of vroege uurtjes, het is maar hoe je het bekijkt, richting hotel lopen is de conclusie dat ons uitje nu al niet meer stuk kan.

Meer informatie over het Crazy Pianos Hotel arrangement in Scheveningen/Den Haag

hotelkamer kleinOvernachten aan de kust
Het hotel ligt echt op loopafstand van de Scheveningse Boulevard. Heerlijk om zo ons bed in te kunnen rollen!
Na een goede nachtrust genieten we de volgende ochtend in het restaurant van een lekker ontbijtbuffet. Daarna pakken we de bus naar Den Haag want we gaan de stad verkennen op Segways. Allereerst krijgen we een uitleg van ongeveer 10 minuten en daarna zijn we klaar voor vertrek. We hebben ervoor gekozen om onder begeleiding van een gids Den Haag te bekijken. Het is een culturele tocht en dan is het wel leuk dat je wat extra informatie over de bezienswaardigheden krijgt. Na alle inspanning van de dag ervoor is het heerlijk om lekker op de Segways te staan en te genieten van onder andere de Grote Kerk, de Koninklijke stallen, het Vredespaleis, Paleis Noordeinde en het Lange Voorhout.

Den Haag is echt een mooie stad en het bezoeken meer dan waard. Bij het hotelarrangement dat we geboekt
hebben hoort ook een 3 gangen diner op de dag van aankomst. Maar omdat dat niet goed uitkwam in ons programma kunnen we daar bij terugkomst in het hotel nog van genieten. Na nog even gezellig getafeld te hebben
is het tijd geworden om weer richting huis te gaan. segways klein

Lees hier meer over de culturele tocht met Segways in Den Haag.

We hebben een super weekend gehad met een geweldig programma. Dat we maandag niet geheel uitgerust op kantoor zullen verschijnen kan de pret niet drukken want zo’n weekendje teambuilden met elkaar komt de sfeer op kantoor eigenlijk alleen maar ten goede.
Ben benieuwd wanneer de heren aankondigen ook een weekendje weg te zullen gaan.

Wil je meer informatie over één van deze arrangementen in Zuid-Holland? Kijk dan op:
PA.nl/Zuidh
olland

Of wil je zien wat er nog meer te beleven valt in de 

omgeving? Meer vrije tijd tips vind je op Enjoy.nl 

en voor uitjes voor kleine groepjes kun je kijken op Smallevents.nl

Delen