Uit in de Ardennen met Enjoy.nl

Uit in de Ardennen met Enjoy.nl

ALFEN. b.v vierde op spectaculaire wijze hun 75 jarig jubileum in de Ardennen. Omdat ALFEN b.v. in Almere dit jaar 75 jaar bestaat werd er besloten om dit jubileum zowel met klanten als ook met eigen medewerkers op feestelijke wijze te vieren. Voor klanten werd een avondvullend programma samengesteld met een walking diner en live entertainment verzorgd door Almeerse talenten als Ali B en het Almeers jeugdorkest. De medewerkers van ALFEN b.v. werden op hun beurt getrakteerd op een gezellig weekendje in de Ardennen met partner erbij!

Dag 1
Een weekendje weg voor ruim 150 man organiseren is niet niks, daarom hebben we contact gezocht met BUSINESSBOOKERS, en zij hebben ons in contact gebracht met Mountain Network. Vooraf was gepeild of hiervoor genoeg animo was en werd er samen met Mountain Network een sportief en cultureel programma opgesteld. Voor ieder was er wat wils en men kon ruimschoots voor vertrek aangeven wat voor activiteiten hij/zij wilde doen. Men kon kiezen
uit het volgende:
• GPS Geocache
• Hillwalk Villtoile
• Boogschieten & Teamgames
• Rotsklimmen
• Abseilen
• Mountainbiken
• Excursie bierbrouwerij La Caracole
• Bezoek/rondleiding Citadel Dinant
• Bezoek grot La Merveilleuse
• Ardennen Challenge
• Kanovaren

Uiteindelijk was het dan zover. Op 9 juni vertrokken we met een aantal bussen vanuit ALFEN richting de Belgische Ardennen. Na een gezellige busrit ging het programma bij aankomst meteen van start. “Ik ben over mijn eigen grenzen heen gegaan door de begeleiding van Mountain Network en onder aanmoediging van mijn collega’s. Ondanks hoogtevrees en gezonde spanning heb ik me door de Ardennen Challenge heen begeven, ik ben enorm trots, ”aldus een medewerker van ALFEN.

Na afloop van de zaterdagactiviteiten trok iedereen in allerijl de oranje outfits aan. Die avond speelde Nederland namelijk zijn 1e EK voetbalwedstrijd en kon men de wedstrijd op groot scherm bekijken. De eerste dag sloten we af met een bourgondische BBQ, spectaculair vuurwerk en een aantal uren dansplezier.

Dag 2
Na een heerlijk ontbijt werden we op zondag opgesplitst in teams. De ene groep had zich opgegeven voor een boottocht over de Maas en de rest kon op eigen gelegenheid Dinant bekijken. De boottocht of het bekijken van Dinant was een afsluiting van een actief en veelbewogen programma. Het zonnetje scheen lekker dus het was heerlijk genieten. Na de lunch stonden de bussen weer klaar en gingen we weer richting Almere. Het weer zat het hele weekend mee, maar ook al had het weer tegengezeten, dan zou het ongetwijfeld alsnog leuk zijn geweest.

We kijken allen uit naar meer van zulke leuke uitstapjes en raden dit een ieder aan. Er wordt nog regelmatig over dit weekend gesproken en dit zal ongetwijfeld nog wel een tijdlang zo blijven. “Er hing tijdens het weekend een hele gezellige en saamhorige sfeer, dit werkt een hele tijd door binnen de organisatie en je merkt dat onderlinge relaties zijn verbeterd!”

Wil je meer informatie over dit of één van onze andere arrangementen of wil je zien wat er nog meer te beleven valt in België? Kijk dan op Enjoy.NL/Belgie of bel gratis 0800-7807807.

Delen